perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kesäkuun juttuja

Jei, ehdinpäs vielä kirjoittaa postauksen ennen kuin lähden juhannuksen viettoon. Lähdetään ihan vaan poikaystävän (tai siis nykyisen kihlatun, hih) suvun mökille, todennäköisesti vain yhdeksi yöksi ja sitten suunnataan tänne jo takaisin.
 
Mun pariin viime viikkoon oon kuulunut myös paljon hyvää ruokaa ja uusi puhelin. Kouvolassa oli viime viikolla tiistaista sunnuntaihin eteläeurooppalaiset markkinat, joista sai kaikenlaista ihanaa (pääsin mm. maistamaan ekan kerran pariin vuoteen oikein kunnon churroja) ja lisäksi viime viikolla tänne aukesi vihdoin sushiravintola! Pari kertaa olen Sakura Sushin ruokia jo maistanut, namnam!
 
Tuo mustekalajuttu oli tosin vähän häiritsevä, jätin väliin....
Uusi puhelin on Sony Xperia M4 Aqua, valitsin tämän lähinnä sopivan hinnan, hyvän kameran ja paremman akunkeston takia. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen, toki isompi sisäinen muisti olisi ihan jees mutta kun en ihan hirveitä summia ole puhelimesta tällä hetkellä valmis maksamaan niin jostain oli sitten tingittävä : D
 
Yllättää joka kerta kun näkee kuvista miten pitkät hiukset mulla  nykyään on...
Etenkin kuvanlaatuun oon ollut tosi tyytyväinen, jopa mun digikamerakin jää tälle kakkoseksi eli sitä tuskin tulee enää pahemmin laatikosta kaiveltua kun puhelimella kuvailu on niin paljon helpompaa.

Tuuletusikkuna on paras paikka.
Maisallekin kuuluu oikein hyvää, ajattelin tässä joku päivä tehdä ihan erillisen kissakuvapostauksen kun mulle on kertynyt niitä koneelle niin paljon, enkä viitsisi jokaista postausta Maisan ja Elsan kuvilla täyttää.

Purr purr, viettäkää kiva juhannus!

2 kommenttia:

  1. Uuu, onnea kihlojen johdosta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua sori, oon ihan unohtanut vastata tähän mutta kiitos ♥

      Poista