Kirjoittajasta

Olen 1994 syntynyt tyttö Kymenlaaksosta ja opiskelen ammattikorkeakoulussa johdon assistenttityötä ja kieliä - tavoitteenani olisi valmistua keväällä 2016 tradenomiksi. Haaveilen työskenteleväni joskus lentokentällä ja olen vähän hukassa, että mitä loppujen lopuksi haluaisin työkseni tehdä. Suuntaudun yritysviestintään, mutta toisaalta myös esimerkiksi henkilöstöhallinto kiinnostaa tosi paljon.

Asun kerrostalokaksiossa poikaystäväni ja 1-vuotiaan Maisa-kissamme kanssa. Tykkään tosi paljon ruuanlaitosta ja leipomisesta, ja lempiruokiani ovat kiinalainen ja intialainen ruoka, pastaruuat sekä tex mex.

Olen hyvin kärsimätön ja ailahtelevainen, mutta pidän vahvuutenani nopeaa sopeutumiskykyäni. Olen kiinnostunut kielistä ja kulttuureista, ja kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Harrastin aikaisemmin useamman vuoden tanssia, mutta lopetettuani sen keväällä (toivottavasti vain hetkellisesti) olen kokeillut myös joogaa, ja etsin parhaillani jotain uutta kivaa urheiluharrastusta.

Haluaisin sanoa, että tämä on toinen blogini, mutta muistan kyllä ennen Hurrikaania (edellinen blogini jota rakastin mutta jonka kanssa kriiseilin koko ajan, myös Bloggerissa) joskus ala-asteella pitäneeni jonkinnäköistä räpellystä Yahoon blogipalvelussa. Ei sitä kukaan kyllä lukenut. Ennen blogimaailmaan eksymistä minulla oli usean vuoden ajan kaikennäköisiä nettisivuja - homma lähti virtuaalitalleista ja sen villityksen mentyä ohi vähän kaikenlaista muuta.

I've got a sunset in my veins on vähän hassu sekamelska, sillä en oikein osaa rajata tämän aihealuetta sen tarkemmin - se vaihtelee kausittain. Pääasiassa elämästäni ja kiinnostuksenkohteistani.

Saa kysyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti