keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Yksitoista kysymystä

Sain viime viikolla Dahlië Bluewoodilta tällaisen kysymyshaasteen ja tässä välissä tämä vähän unohtui, mutta nyt sain pähkäiltyä loput vastaukset! : ) Yllätys yllätys en itse haasta ketään, kun tämäkin on taas lähiaikoina niin monessa seuraamassani blogissa pyörinyt.

1. Yksi ihminen (esim. artisti), josta pidät/ketä ihailet salaa? 
Meinasin ensin sanoa Robin, mutta se ei enää oikein ole salaisuus monelle mun kaverille : D Öäh, vaihdetaan kategoriaa. Mun massiivisesta Rosamund Pike -fanituksesta ei varmaan moni tiedä.

2. Jos saisit käsiisi aikakoneen, mihin aikakauteen matkustaisit? Miksi? 
1920-luku olisi pakko saada tsekata, mutta 60-luku kiehtoo myös. Ja keskiaika...

3. Heikko kohta? 
Olen tosi huono sanomaan ei tai sanomaan muille ihmisille vastaan.

4. Mihin Tim Burtonin elokuvaan haluaisit joutua 48 tunniksi?
Oivoi, mikä tahansa kelpaisi! Mutta kyllä se taitaisi The Nighmare Before Christmas olla.

5. Mikä lause kiteyttää elämänfilosofiasi? 
Maybe all one can do is hope to end up with the right regrets. - Arthur Miller
Yritin etsiä jotain tosi hienoja ja inspiroivia lainauksia tähän kohtaan, mutta tämä harmikseni kuvaa mua löytämistäni lausahduksista eniten. Vaikka ulkoisesti yritän vaikuttaa tositosi positiiviselta, niin olen oikeasti tosi pessimistinen ja vielä enemmän tässä kolahtaa myös se, että mulla on vähän tapana vain ajautua asiasta toiseen. Se vaivaa mua aika paljon.

6. Monta kertaa olet ollut rakastunut?
Kerran.

7. Mistä unelmoit? 
Hyvästä itsetunnosta. Matkustelusta. Siitä, että muutaman vuoden sisällä mulla olisi inspiroiva työ, josta saisin tarpeeksi hyvää palkkaa, että voisin ostaa hitosti kivoja vaatteita, kenkiä ja kaikkea.

8. JOS OLISI PAKKO VALITA... kumman kanssa lähtisit ryyppäämään: Matti Nykäsen vai Timo Soinin??? 
Voi apua mikä kysymys : DD Nykänen. Soini rupeis vaan suututtamaan, mutta Nykänen ehkä tietyn promillemäärän kohdalla olisi ihan hauska juomakaveri.

9. Mitä mieltä olet nykypäivän kauneusihanteista?
Vaikka asiat ehkä on paremmin kuin joskus aikaisemmin niin kyllähän niissä paljon mättää. Media asettaa ihan kamalia ulkonäköpaineita, jos on yhtään ulkonäöstään epävarmempi ihminen. Ihmisten pitäisi antaa rauhassa olla sellaisia kuin ovat/haluavat olla, ei kaikki vaan voi olla samanlaisia.

10. Mitä suunnitelmia kesälle?
Ei mitään kovin ihmeellistä, harjoittelussa menee melkein koko kesä. All Time Lown keikalle olisi kiva ensi kuussa päästä, mutta siinä on taas pieniä logistisia ongelmia joten saapi nähdä. Ai niin, ja poikaystävälle ilmoitin, että hänen pitää viedä minut tänä kesänä Korkeasaareen! Haluan päästä katsomaan manuleita sinne ♥

11. Mitä aiot tehdä seuraavaksi?
Jatkan koneen ääressä nököttämistä, ehkä pistän Halt and Catch Firen pilottijakson pyörimään tai sitten jatkan #koulutuslupaus-ranttaamista ja äärimmäisen pettymykseni ilmaisemista Twitterissä vielä hetken ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti