torstai 7. toukokuuta 2015

Happy days

Heissan!

Vappu meni täällä oikein kivasti, vapunaattona olin opiskelijakunnan hallituksen jäsenenä järkkäämässä patsaan lakitusta ja se meni alkuillasta hyvin, Unto sai lakkinsa kunnialla ja ongelmitta. Sen jälkeen sitten hengailtiin muutaman kaverin kanssa kuohuvan, snapsien ja pizzan merkeissä, ennen kuin hieman ennen puolta yötä suunnattiin baariin.
Lakkipäät edustaa, sattumalta aika matching outfits
Mun vappujuomaksi valikoitui kaverin suosittelemana söpön vaaleanpunainen Platino Pink Moscato, joka oli ehkä loppujen lopuksi hieman liian makeaa mun makuun, mutta hyvää silti!
Itse vapunpäivän sitten lähinnä podin krapulaa ja illalla kävin katsomassa Age of Ultronin. Tykkäsin siitä tosi paljon enemmän kuin ensimmäisestä Avengersista, en edes oikein tiedä miksi. Se Natasha/Bruce-kuvio vähän hämmensi ja vei turhan paljon ruutuaikaa, mutta esimerkiksi Scarlet Witch oli kiva uusi hahmo. Toisaalta mun mielestä Guardians of the Galaxy kumminkin hakkaa Avengersit edelleen mennen tullen.

Sitten vielä vähän vappua edeltäviin juttuihin. Pari viikkoa sitten täällä Kouvolassa oli Muodin Yö ja kävin piipahtamassa siellä kaverini kanssa, ja H&M:stä lähti mukaani muutama tarjousjuttu.Ensin korut. Ekaa kaulakorua olen käyttänyt lähipäivinä tosi paljon, musta toi on hauskan erilainen (ja tuota on tosi koukuttavaa räplätä)! Noita rannekoruja on siis kolme, kaksi kullanväristä ja yksi hopanvärinen. Ne eivät ole vielä käyttöön pahemmin päässeet, kesämekkokautena sitten : ) Tykkään kesämekkojen kanssa aina käyttää kaikenlaisia rannekoruja.


Kasvonaamion otin lähinnä nostalgiasyistä, koska muistan joskus muutama vuosi sitten käyttäneeni näitä H&M:n naamioita tosi paljon ja tykänneeni niistä. Huulipuniakin oli pakko yksi ottaa kun halvalla sai, ruskeansävyinen tällä kertaa. Ja nämä kaikki siis yhteensä kympillä!


Sain myös itselleni uudet lenkkarit vanhojen kuluneiden ja hiertävien tilalle, isäni suostui onneksi sponsoroimaan kun nätisti pyysin ^^ Nyt on kelvannut kipitellä menemään, kun nämä ovat ihan mielettömän hyvät jalassa ja ihanan pirteän värisetkin vielä! Normaalihinta näillä oli 159 €, mutta sattuivat olemaan -50 %.

Olen muuten tässä edellisen postauksen jälkeen uudistellut vähän blogin ulkoasua, alkoi se edellinen tausta kyllästyttää. Samalla tein uuden bannerinkin. Simppelillä linjalla edelleen mennään, mutta halusin siihen edes hieman väriä kun uusi tausta on harmaasävyinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti