tiistai 12. toukokuuta 2015

And let the sun rain down on me

Moi!
 
Harjoittelua on nyt takana kaksi päivää ja tähän mennessä mulla on ainakin siitä kiva fiilis. Joustava työaika on oikein jees ja muutenkin on sellainen sopivan rento ilmapiiri. Työympärisökin on tosi mukava, saa valita haluaako tehdä työjuttuja jossain työpöydän ääressä vai vaikkapa sohvalla ikkunan ääressä! Sain tänään myös oman työläppärini, jota tulen käyttämään loppukesän ja se on kiva.

Huomatkaa mun ihana galaksikenkä ja älkää huomatko, kuinka vino tämä kuva on!
Opin tänään Coffee Housessa, että sieltä saa nykyään mukaan kaikkia erikoiskahvejakin ja olen ehkä tuhoon tuomittu. Tykkään kahvista, mutta en ole enää kovin innoissani tavallisesta suodatinkahvista kun se kuitenkin on niin usein niin meh ja kehnolaatuista, joten mieluummin hifistelen silloin kun kahvia haluan, eli Coffariin tulee varmaan aamuisin ja ruokatunneilla valumaan paljon rahaa, kun se on ihan työpaikan vieressä... Ugh.

Elämä on muutenkin lähipäivinä ollut kivaa. Lauantaina kävimme poikaystäväni kanssa Pirkanmaalla alunperin auton osan perässä, mutta ehdimme myös käydä moikkaamassa kavereita Tampereella, oli kiva nähdä pitkästä aikaa : ) Kotimatkalla pysähdyimme vielä Lahdessa syömässä Golden Raxissa.

Spontaani iloinen naama

Tänään sain myös viimein pistettyä uuden passihakemuksen menemään ja passikuvatkin otettiin tänään.  Uusissa kuvissa en todellakaan näyttänyt yhtä hilpeältä kuin yllä olevassa kuvassa, kuva on yhtä jäätävä kuin edellinenkin kymmenen vuoden takaa. Mutta noh, onneksi passissa ei ole tarkoituskaan hymyillä, mutta voisihan siinä edes näyttää edes hieman vähemmän murhanhimoiselta : D

Nyt minä jatkan toimetonta netissä seikkailua ja Tumblrin selailua, moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti