torstai 12. maaliskuuta 2015

Liebster Award


Sain Iinyltä muutama päivä sitten tällaisen kivan haasteen! Haasteen tarkoituksena on tuoda esille lukijamäärältään pienempiä blogeja (0-1000 lukijaa). Haastetun pitää vastata  haastajan antamiin 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä uudet 11 kysymystä.

1. Mikä on sun lempituoksu?
Tää on yllättävän vaikea kysymys... Ei mulla kyllä ole mitään ehdottomia lempituoksuja, tuoksut ei varmaan muutenkaan oo mulle niin tärkeä juttu kuin joillekin. Monet kukat tuoksuu kivoilta, ja myös tumma suklaa, monet miesten suihkugeelit, sekä kissan puhtoinen turkki!

2. Keräiletkö jotain?
Ainakin ulkomaanmatkoilta kaikkea turhaa sälää, sillä vielä jonain päivänä (lol) olisi tarkoitus tehdä niistä joku kiva leikekirjajuttu. Esim. metrolippuja eri maista mulla on ihan hillitön määrä.

3. Jos saisit 10 000e, niin mihin käyttäisit sen?
Ulkomaanmatkaan ehdottomasti, ehkä se olisi se Yhdysvaltojen kierros, josta olen haaveillut. Siellä ei kuitenkaan riittäisi käydä vain yhdessä kaupungissa, haluaisin käydä niin monessa eri paikassa. Loput varmaan säästöön.


4. Kerrostalo, rivitalo vai omakotitalo?
Tällä hetkellä oon ihan tyytyväinen kerrostalossa asumiseen kun ei tarvitse mistään pihoista tms. huolehtia, mutta mieluiten omakotitalo sitten, kun on oman asunnon ostaminen vuokralla asumisen sijaan ajankohtaista : )

5. Millaiset olisivat sun unelmahiukset?
Näin suorahiuksisena on hyvä sanoa, että olisi ihanaa jos olisi sellaiset tosi pitkät laineikkaat hiukset. Sellaisia sopivia tarpeeksi loivia laineita on niin vaikea saada kihartimella tai millään tehtyä... Mutta jos mulla taas olisi oikeasti sellaiset hiukset, varmaan koko ajan haikailisin suorien perään, niin se vain menee : D Väristä en oikein tiedä, violettia haluaisin joskus vielä kokeilla, mutta saa nähdä.


6. Osaatko soittaa jotain soitinta?
Harmikseni en : ( En ole edes hirveän musikaalinen ihminen ja etenkin rytmitajuni on ihan onneton, joten ehkä ihan hyvä vaan. Ala-asteikäisenä meinasin ruveta soittamaan bassoa kun isäni osti kitaran lisäksi sellaisen, mutta loppujen lopuksi en sitten kuitenkaan halunnut lähteä esim. soittotunneille.

7. Mikä on sun suosikki TV-sarja?
Apua! Jos sellainen kaikkien aikojen suosikki pitää valita, niin kyllä se on How I Met Your Mother ♥ Muita pitkäaikaisia suosikkeja on The Vampire Diaries, Game of Thrones, Supernatural ja Frendit.

8. Minkä elokuvan olet viimeksi käynyt katsomassa?
The Imitation Gamen, oli ihan sikahyvä!
  
9. Jos olet menossa johonkin, niin oletko aina ajoissa vai aina myöhässä?
Mulla se menee niin, että joko oon ihan naurettavan paljon etuajassa tai sitten myöhässä. Silleen sopivaan aikaan ei vaan ikinä voi mennä minnekään.

10. Tykkäätkö siivota?
Siivoaminen on aina ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa aloittaa, mutta sitten kun pääsen vauhtiin niin en heti kyllä malta lopettaa : D Eli joo ja en.

11. Kumpi tulee ensin leivän päälle, kinkku vai juusto?
Juusto!

~

Mie en nyt ketään haasta kun tämä on jo vähän jokaisessa blogissa pyörinyt, mutta jos joku haluaa tämän tehdä niin saa pyytää minua keksimään jotkut kivat kysymykset : D

2 kommenttia:

  1. Jeiii, kiva kun otit haasteen vastaan! :) <3 How I Met Your Mother on paras ja juusto todellakin tulee ensin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja kysymyksiä olit keksinyt :--) HIMYM on paras ♥ Haha ja hauskaa että ollaan samaa mieltä tässä voileipäjutussa : D

      Poista