tiistai 3. maaliskuuta 2015

Helmikuun kuulumisia

Hello.

Huh, helmikuu meni jotenkin ihan hirveän nopeasti. Tavallaan on tapahtunut tosi paljon mutta tavallaan taas tuntuu että en ole saanut aikaiseksi yhtään mitään : D Ajattelin nyt vähän kertoa vähän viimeisen kuukauden tekemisistä valokuvien kautta.


Alkukuusta sain Instagramissa mustavalkohaasteen, joten tuli sielläkin päiviteltyä hieman enemmän. Tässä mun epätoivoinen yritys ottaa yhteiskuva Maisan kanssa, mutta kissaneiti ei oikein ollut tilanteen tasalla : D Maisallekin kuuluu ihan hyvää, se on tosin ollut lähiviikkoina hieman normaalia äänekkäämpi ja pahempi riiviö, ehkä se johtuu kevään tulosta.

Ystävänpäivänä olin Helsingissä SAMOK:n Edunvalvontakoulutuksessa opku-toimijoille ja ylitin itseni, sillä ajoin ekaa kertaa ikinä pääkaupunkiseudulla - vieläpä pakettiautolla ja pysäköin sen onnistuneesti Helsingin keskustaan! Jei.


Meille tuli makkariin uusi lipasto ja Maisa otti heti sen päällä olevat laatikot nukkumapaikakseen.


En ole hetkeen ostellut taas itselleni vaatteita, mutta pari viikkoa sitten yllätin itseni ja ostin tällaiset kukkapöksyt H&M:stä! Alkuun mua mietitytti että kehtaanko käyttää näitä oikein missään kun ne on aika kirjavat ja räikeät, mutta oonkin tykästynyt näihin tosi paljon ja paljon ne ovat jalassa olleet.

Hiihtolomalla me oltiin porukoillani kissanvahteina ja ma-to menikin aika lailla vain pikkuveljen kanssa dataillessa. Maisa oli siis myös mukana ja se asettui sinne ihan hyvin, vaikka ei Maisasta ja Elsasta vieläkään kavereita tullut. Lähinnä kisut välttelivät toisiaan ja sähisivät jos sattuivat kohtaamaan...


Viime viikonloppuna oltiinkin sitten viettämässä tyttöjen viikonloppua Tampereella ja ehkä eniten odottamani juttu oli se, että käytiin Purnauskis-kissakahvilassa! ♥ Siellä oli paljon suloisia kisuja siliteltävänä, purr.


Enkä minä tässä kauaa kotona ehtinyt ollakaan, kun huomenna suunnataankin jo poikaystävän kanssa risteilylle Tukholmaan. Tämä postaus olikin aika kissapainotteinen, mutta ensi viikolla voisin varmaankin tehdä jotain ostopostauksen tapaista, ja toivon mukaan muistan ottaa Tukholmassa paljon kuvia.

2 kommenttia:

 1. Vähänkö kiva kun oot päässy käymään siellä kissakahvilassa! Awww. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihan huippua päästä käymään siellä : 3

   Poista