sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Liukuvärjäilyä ja lohikäärmeitä

(Nyt on taas niin hieno otsikko, ettei tosikaan...)
Viime viikonlopun Tampereen reissu meni hyvin, minulla oli hauskaa vaikka sunnuntaipäivä olikin tosi koomainen liian vähäisten yöunien takia. Sitten vielä päädyinkin maanantaina ex tempore lähtemään perheeni mukaan Tallinnaan, kun minulla sattui olemaan vapaapäivä. Töistä jouduin pitämään vapaan vielä tiistainakin, kun maanantai-iltana matkapahoinvointi meni niin pahaksi, etten nukkunut koko yönä...

Kunhan saan valokuvailtua niitä, esittelen vielä Tallinnan ostoksenikin. Löysin vihdoin sen etsimäni yksivärisen maksimekon ♥ Nyt kuitenkin kynsiä.

Iinyllä oli blogissaan kivat galaksikynnet, ja niistä inspiroituneena halusin tehdä jotain sinisävyistä, ja päädyinkin sitten liukuvärjäykseen töpöttelemällä. Se koristelutyyli ei kyllä petä ikinä!


Sininen lakka on Golden Rosen Matte -lakka numero 10, mutta tykkään siitä enemmän epämattana, joten laitoin päälle ihan tavallista päällyslakkaa. Päälle töpöttelin ensin kynsien puoliväliin Wet n Wildin Blue Wants To Be A Millionairea ja ihan kärkiin Golden Rosen Holographic -lakkaa 107. Nämä näyttävät ihanilta auringonvalossa, kun nuo holot kiiltelevät niin nätisti!
 Eilen kävimme myös katsomassa Näin koulutat lohikäärmeesi 2:n ja olimme siis taas lapsiperhekatraan keskellä leffateatterissa... Mutta se oli kyllä hyvä! Ainoa mikä ärsytti, oli se, että lohikäärmeestä ei vaan voi käyttää lyhennettä lohnari... Mur. Kaikki ne lohikäärmeet oli niin hienosti tehty, Hampaaton on kyllä edelleen lempparini.


Enkä voinut sille minkään, että koko ajan jostain hahmosta tai paikasta tuli mieleen Game of Thrones... Siksi hajosinkin, kun löysin tämän kuvan netistä:


2 kommenttia: