keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pari viime viikkoa kuvina

Kun se toissapäiväinen postaus nyt oli vain sellainen ostojen esittely, niin voisin nyt kertoa sitten kuulumisiani näin muuten. Olen siis napsinut joitain kuvia puhelimestani ja niiden perusteella kertoilen, mitä olen lähiaikoina tehnyt. Viikot kyllä on mennyt töissä, joten mitään kovin ihmeellistä en ole ehtinyt tehdä, viikonloppuisin taas väsyttää eikä jaksa tehdä mitään kovin erityistä. Toissaviikolla kävin kyllä Helsingissä miittailemassa ja se oli kivaa.


Nyt kun poikaystäväni on ollut lähiaikoina viikot reissuhommissa kauempana, olen käynyt aika usein porukoilla syömässä iltaisin, jotta ei tarvitsisi kokkailla kotona pelkästään yhdelle ihmiselle. Samalla on tullut touhuttua Elsan kanssa paljon, ja oma kissakuumeeni vain kasvaa... Pitäisi vain etsiä se uusi asunto, jossa saisi olla lemmikkejä : D

Puhelimeni on nyt harvinaisen täynnä selfieitä, kun olen yrittänyt räpsiä kuvia, joissa hiukseni näyttäisivät oikean värisiltä. Tässäkin vaiheessa ne ihan oikeasti olivat punaset, mutta tummanruskeilta ne vain kuvissa näyttävät. Plää.

Arnoldsissa jaettiin viime viikon tiistaina ilmaiseksi näitä cronizeja, ja mekin kävimme testaamassa ne. Odotin koostumuksen olevan croissantimaisempi, mutta ihan hyviähän nuo olivat. Varsinkin se suklaajuttu sisällä ♥


Viime viikolla postissa saapui uusi puhelimeni suojakuori, pari viikkoa sitä odottelin. Se on niin nätti, tykkään tosi paljon! Tuo on vähän napakamman oloinen kuin edellinen, joka siis hajoili vähitellen käyttökelvottomaksi tässä muutaman viime viikon aikana. Toivottavasti tämä sitten kestää hieman paremmin.


Juhannuksen vietimme poikaystäväni perheen mökillä, ja siellä mm. teimme kaislaveneitä. Oli hauska katsella, kuinka pitkälle ne etenivät järvellä. Emme kyllä olleet mökillä kuin yhden yön, se oli minulle ihan tarpeeksi. Taidan olla kuitenkin enemmän kaupunki-ihminen.

Loppuun vielä yksi söpö kuva Elsasta:


Nyt minä sanon hei hei, ensi viikolla kirjoittelen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti