maanantai 23. kesäkuuta 2014

Megamyynti Areena

Äitini kertoi minulle lauantaina Orimattilassa olevasta Megamyynti Areenasta, jossa myydään erilaisia tuotteita outlet-hinnoin ja päätimmekin eilen lähteä sinne porukalla. Vaatevalikoima oli tosi iso pettymys, kun siellä ei ollut yhtään minua kiinnostavia tuotemerkkejä - pari nättiä juhlamekkoa kyllä, mutta sellaisille ei nyt ole tarvetta.

Kaikkea kivaa sisustustavaraa siellä kyllä oli, ja yhtä tarjousta en voinut vastustaa: 15 eurolla sai puolen litran minigrip-pussin täyteen Lumenen meikkejä! (Ja vastaavasti litran pussi kolmekymppiä.) Millekään tietylle tuotteelle mulle ei mitään erityistä tarvetta ollut, mutta olihan se kiva pitkästä aikaa ostaa kynsilakkojakin.
Tältä näyttää saaliini kokonaisuudessaan.

Näin jälkeenpäin ajateltuna tuo kellertävä 35 Täydellinen hetki ei ollut ehkä fiksuin ostos, en oikein tiedä minkä värien kanssa tuon voisi edes yhdistää. Ehkä punaisen?

Toinen lakka, 31 Öisin, on kiva tumma hopea (?) ja sille varmaan tulee olemaan paljon käyttöä. 46 Timanttilumi ja 47 Timantit yössä ovat molemmat Diamond Top Coat lakkoja, ja niitä ajattelin kokeilla kynsilleni seuraavaksi.Ja huulipunia, hui! Ehkä opettelen nyt käyttämäänkin niitä. Heather Pink on kivan neutraali ja siitä onkin varmaan ihan hyvä aloittaa. Saa nähdä, tulenko ikinä käyttämään tuota Wild Fuksiaa, sen verran räikeä sävy. Tulipahan se kuitenkin mukaan napattua, kun pussissa tilaa oli.

 
Juhliin tulee aina laitettua huulikiiltoa ja olen harmitellut, kun kaikki omistamani huulikiillot ovat niin samansävyisiä. Tuo vaaleanpunainen Berry Smoothie on ainakin hieman erilainen. Kirkkaanpunaisesta huulikiillosta tai punasta olen haaveillut jo pitkään, tämä nyt on tähän mennessä kokeilemistani lähimpänä toiveitani. Putelissa lukee Lip Lacquer, joten en nyt oikein tiedä, onko tuo varsinaisesti huulikiilto vai mikä.
Käytän luomivärejä arkimeikissäkin aika usein, joten halusin napsia etenkin noita neutraalimpia ja nudeja sävyjä.

Siinä meikkiostokseni siis olivat, kyllä meille tarttui mukaan myös puisia voiveitsiä ja juuresharja, mutta ajattelin että niitä ei ehkä tarvitse blogiin kuvata : D Halusin vielä lopuksi kokeilla tuota punaista huulijuttua, ainakin on punainen!


Ja kyllä noi hiuksetkin näköjään edes joissain kuvissa osaavat näyttää punaisilta, tähän mennessä ne on näyttäneet kaikissa valokuvissa sellaisilta ruskeilta kuin ne ennen värjäystä olivat. Tuollaiset ne siis tällä hetkellä ovat! Ei nuo latvat kyllä noin ruskeat ole, vaikka väri ei hirveän hyvin niihin tarttuneetkaan...

Seuraavan kerran varmaan kirjoittelen jotain ensi viikolla, välissä ehdin ainakin seikkailemaan taas Tampereelle, jei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti