maanantai 2. kesäkuuta 2014

Materialismionnellisuus-päivä?

Odotukseni palkittiin vihdoin, ja postilaatikosta löytyi Asoksen paketti. Toinen ostokseni oli ihan perus wet look -legginsit Vero Modalta, sillä aikaisemmat Marks and Spenceriltä tilaamani alkavat jo olla aika kulahtaneet. Ja minähän en ilman wet look -legginsejä pärjää : D
 
Toinen ostos, kivalla ja räikeällä printillä minut ihastuttaneet shortsit olivat aluksi pieni hämmennys. Malli oli nimittäin pidempi ja löysempi kuin odotin ja alkuun nämä tuntuivat hassulta päällä, mutta kesällä löysät vaatteet on kivoja.
 
 
Onpas muuten ihanaa päästä kotona muokkailemaan kuvia Gimpin kanssa, kun töissä pitää käyttää kuvanmuokkaukseen outoa uutta Photoshop Elementsiä, jota en osaa käyttää sitten yhtään. Ominaisuuksiahan siinä on vaikka kuinka, jos vain olisi aikaa perehtyä niihin kaikkiin kunnolla...
 
Olin myös tänään mukana äitini ja pikkuveljeni mukana etsimässä veljelleni juhlakenkiä rippijuhlia varten. Samalla äitini ajatteli etsiä myös itselleen kengät juhliin ja samalla reissulla mukaani tarttuivat uudet ballerinat. Viime viikolla totesin, että edelliset mustat ballerinani ovat jo niin kamalassa kunnossa, että uudet tulivat todellakin tarpeeseen. Kookengästä nämä uudet, siis.


Kuuntelen tässä kirjoittaessani repeatilla Fall Out Boyn Sophomore Slump or the Comeback of the Yearia (aka the kappale, jonka mukaan tämän bloginkin nimesin) ja en taas ymmärrä, miten yksi kappale voi saada aikaiseksi tällaisen olon. Hnngh. Herätti tatuointihaaveilunikin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti