torstai 29. toukokuuta 2014

Punainen teki paluun & taas yksi tv-sarjalöytö

Viime viikolla sain viimein käytyä parturissa, käyn leikkauttamassa hiuksiani tositosi harvoin. Pitäisi varmaan käydä paljon useammin. Onnekseni sain kuulla, että hiukseni ovat taas hyväkuntoiset, eikä latvoja joutunut leikkaamaan niin paljon kuin odotin. Hirveästi näissä ei eroa ole, mutta on kyllä kiva, kun otsatukka ei taas hetkeen roiku koko ajan silmillä.

Kampaaja teki myös kivat kiharat :3
Tuntuu hassulta laittaa tuo kuva tänne, kun hiustenvärini on ehtinyt jo vaihtua. Meinasin jo päättää jättää suunnitelmat punaisista hiuksista haaveilun tasolle, mutta hetken mielijohteesta kysyinkin äidiltäni, että värjäisikö hän tänään hiukseni.

Kuvia näistä otan vasta huomenna, sillä täällä on  jo nyt niin synkkää ja hämärää, että väri ei näy kuvissa selvästi. Toivoin näiden olevan selkeämmin punaiset, mutta minkäs teet, kun hiukset olivat ennestään tummanruskeat ja värinpoistoa ei tehty... Nämä ovat myös vielä aika lähellä violettia, mutta eiköhän nämä punaisemmiksi muutu ekan pesun jälkeen.

Muuten en ole tehnyt mitään ihmeellistä. Arkisin töiden jälkeen yleensä lysähdetään poikaystävän kanssa sohvalle ja siinä menee helposti koko ilta, jos ei heti keksitä lähteä johonkin sosialisoimaan. Sunnuntaina aloimme katsomaan minua pitkään kiinnostanutta Orphan Blackia ja keskiviikkona saimmekin jo ensimmäisen kauden katsottua. Ei luoja miten mahtava ja koukuttava sarja!

Olen aina ihaillut The Vampire Diariesissa Nina Dobrevin ja nyttemmin myös Paul Wesleyn näyttelijäntyötä eri doppelgängereinä, mutta Tatiana Maslany kyllä vie heistäkin voiton! Toki puvustus on yksi tapa saada eroavaisuuksia hahmojen välille, mutta silti - ne kaikki eri aksentit ja puhetyylit, vau!

Viime yönä Orphan Black päätyi jo uniinikin... Olin Sarah piilottelemassa Bethin asunnossa, kun Angie Deangelis etsi minua ja piilottelin ympäri kämppää. Heräsin, kun yritin juosta pakoon, ja Angie sai minut kiinni : D

4 kommenttia:

 1. Pitääkin vilkaista tuo Orphan Black! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, nousi heti ainakin mun suosikkisarjojen joukkoon : )

   Poista
 2. Katsoin jo vähän aikaa sitten tuon Orphan Blackin ekan kauden Yle Areenasta, ihan mielettömän hyvä :)

  VastaaPoista