tiistai 20. toukokuuta 2014

Batiste kuivashampoo + muuta

Heissan.

Työharjoittelussa on ollut ainakin nämä kaksi päivää tosi mukavaa, olen oikeastaan päässyt tekemään kaikkia niitä juttuja, joita olen toivonut täällä harjoittelupaikassa oppivanikin. Vähän poikki olen tämän illan ollut, sekä kuumuuteen että aikaisiin aamuherätyksiin pitää vielä totutella.

Lauantaina autonhaku- ja Helsinginreissu meni kivasti, jos nyt ei parkkipaikanetsimishermoromahdusta lasketa. Olen tykästynyt poikaystäväni uuteen autoon, ja saankin ajella sillä tämän viikon, kun kulta lähti toiselle paikkakunnalle torstaihin asti töihin. Se auto on niin nätin värinenkin! (Beige.)

Otin myös tilaisuuden hyväkseni ja ostin Forumin Kicksistä Batisten tummille hiuksille tarkoitettua kuivashampoota. Minulle suositeltiin sitä juuri pari päivää sitten, kun kyselin ihmisiltä kokemuksia tummille hiuksille sopivista kuivashampoista.


Siinä tämä ainakin toimii lupauksensa mukaisesti, että tämä ei jätä tyveen sitä ärsyttävää vaaleaa möhnää, jonka aikaisemmin kokeilemani kuivashampoot jättävät, ja joka saa pienenkin juurikasvun näyttämään ihan kamalalta. Putelissahan sanotaan, että tumman värinsä takia tämä ihan peittäisi tyvikasvua, mutta sitä en itse ainakaan ensimmäisellä käyttökerralla huomannut.

Haju on myös kivan mieto, ei niin häiritsevä kuin vaikka edellisessä kuivashampoossani, Herbinassa. Tuntuu, että tämä myös jättää hiukset tuuheammiksi.

Aikaisemmin viime viikolla ostin myös ensimmäisen Aussien hiustuotteeni, shampoon värjätyille hiuksille. Hyvältä vaikuttaa.

Laitoin tänään Buzzadorin Ostohyvitys-kampanjan takia Asokselle pienehkön tilauksen menemään, yhdet wet look -legginsit ja atsteekkikuvioshortsit on sieltä siis tulossa parin viikon sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti