maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kiireviikko

Viime viikko oli aika rankka, stressaava ja tekemisentäyteinen, joten blogiin kirjoittelu ei oikein edes ehtinyt käydä mielessä missään välissä. Minua eniten stressannut asia onneksi ratkesi perjantaina vähän niin kuin itsestään, ja loppukesäni parani huomattavasti. Tämä viikko pitää vielä jotenkin selvitä hengissä, mutta sitten helpottaa. Mutta ei siitä enempää nyt.

Viikonloppuna vietimme poikaystäväni kanssa nelivuotispäivää ja päätimme, että voisi olla kivempaa tehdä itse jotain vähän parempaa ruokaa, kuin lähteä taas ravintolaan syömään (sitä kun teemme muutenkin niin paljon, lol). Onneksi teimme näin, ruuasta tuli ihanaa!

Tältä kattauksemme näytti :P Paistettua lohta, kermaviilikastiketta, uusia perunoita, salaattia ja viiniä!
Lauantai-iltana kävimme katsomassa The Fault In Our Starsin ja voi hitto - en muistanutkaan, kuinka tunteitä herättävä se oli! Alkuleffan nauroin ihanalle ja aidontuntuiselle tilannekomiikalle ja loppupuolen vollotin melkein koko ajan... Ehkä parhaiten onnistuneita kirjoista tehtyjä elokuvia pitkäänpitkään aikaan.

Sunnuntaina oli sitten pikkuveljeni rippijuhlat, ja minä hääräsin keittiössä suurin piirtein koko sen ajan, kun vieraita oli. Se oli ihan mukavaa. Tarjoiluja jäi tietysti yli aika paljon, joten mekin saimme tänne mukaan kaikenlaista, lähinnä pastejoita ja suolaista piirakkaa. Nyt ne maistuvat vielä hyviltä, mutta eiköhän se kyllästyminen kohta iske.

Ei minulla muuta tällä kertaa. Näin vinkkauksena tulevaan kuitenkin vielä, minulla on Iinyn ja Mellan blogeista inspiroituneena ollut suunnitteilla postaus hiushistoriastani muutaman viime vuoden ajalta, ja olen jo saanut keräiltyä kuvia sitä varten. Sellaista siis pian edessä : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti