lauantai 19. heinäkuuta 2014

Hiushistoriaa 2009-2014

Kuten jo aikaisemminkin mainitsin, idean tähän sain ensin Iinyn ja sitten vielä Mellan blogista. Ensin ajattelin, että mulla ei ole hiusväri tai -tyyli vaihdellut tarpeeksi tällaiseen, mutta kyllähän niitä muutoksia näissä kuvissa huomaa. Eilen sain kuvien muokkailun valmiiksi, hermo meinasi mennä kun harjoittelussa ehdin jo tottua Photoshop Elementsiin, nyt Gimp tuntuu niiiiin oudolta ja kämäiseltä : D

2009-vuotta vanhempia kuvia mulla ei koneelta löytynyt, eli siitä vuodesta lähdetään liikkeelle.

 
2009 minulla oli aika perusruskeat hiukset, samansävyisissä olin viihtynyt varmaan jo pari vuotta. Joskus ala-asteella olin kokeillut tummanruskeaa ja punaistakin, mutta muuten mitään ihmeellistä ei hiuksille ollut tapahtunut.
 
2010 loppukesään asti tilanne oli sama, silloin aloitin operaation punaisten hiusten saamiseksi. Aluksi ne olivat jonkin aikaa tuollaiset punertavanoranssinruskeat, varsinkin kun mulla ei ollut mistään colormaskeista ja sellaisista tietoakaan silloin...


Sitten, rakastamani ja vihaamani punaiset ♥ Niissä viihdyin muistaakseni reilu puoli vuotta, joskus 2011 keväällä sain tarpeekseni. Siinä välissä minulla oli hieman tummemmanruskeat hiukset, mutta niistä ei jostain syystä ole kuvaa.
 
Kesällä 2011 sitten värjäsin vaaleita raitoja ja loppuvuoden hiukseni olivatkin todella vaaleat. Ei ehkä paras ratkaisu, joistain kuvista huomaa, että värinpoistosta huolimatta latvani kyllä punersivat vielä aika lailla.


2012 alkuvuodesta menin kampaajalle ja sanoin haluavani tummanruskeat hiukset, mutta mustathan ne kyllä olivatkin. Aluksi minua harmitti ja ärsytti, mutta loppujen lopuksi tykästyin mustiin hiuksiin, nytkin jälkeenpäin kuvia katsellessa huomaa, että ne kyllä sopivat minulle hyvin. Vaikka tykkäsin mustista hiuksista hirveästi, kaipaan kuitenkin aina vaihtelua, joten vähitellen niistäkin sitten luovuin ja siirryn vaaleampaan päin.
 
Näihin aikoihin aloitin myös hiusten kasvattamisen, aikaisemmin minulla oli ollut pitkään sellaiset noin olkapäille yltävät hiukset.

2012 loppupuolella kokeilin liukuvärjäystä. Lopputulos olisi mielestäni saanut olla vielä selkeämpi, tässä kuvassa väriero näkyy ihan hyvin, mutta muuten tuntui, että ei liukuväriä edes huomannut.


Vuoden 2013 aikana sitten kasvattelin liukuväriä pois ja hiusväri muuttui vähitellen vaaleampaan päin. Kuva on 2013 elokuulta, varmaan viimeisiä kuvia noilla vanhoilla silmälaseillani, näin btw. Tässä myös näkee hyvin, kuinka paljon hiukseni ovat parin vuoden aikana kasvaneet! Suurinpiirtein tämänmittaiset minulla on edelleen.

2014 aloin ikävöidä tummia hiuksiani. Tällä kertaa en päätynyt ihan mustaan, mutta tummat ne kyllä olivat. Enköhän minä tähän värisävyyn taas palaa sitten joskus, kun kyllästyn punaiseen : D Tämä jotenkin tuntuu omimmalta.
 
Ja lopuksi vielä nykyhetki. Ihan haluamani punaiset ne eivät vielä ole, mutta ensi viikolla varmaan on taas värjäilyä edessä.

Loppuun vielä pakko hehkuttaa: tänään on nimipäiväni ja sain elämäni ensimmäisen kerran aamiaisen sänkyyn! ♥

2 kommenttia:

  1. Ompa sun hiukset tosiaan kasvanut vuodessa paljon! :oo näitä hiushistoriajuttuja on niin kiva lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin ne kyllä on! Hämmentää vieläkin välillä, kun nää on näin pitkät : D

      Poista