keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuulumisia helteen keskeltä

Ghh... Olen kovasti yrittänyt olla valittamatta tästä säästä ainakaan ihan hirveästi, tykkään kuitenkin kesästä ja lämpöisestä säästä. Mutta liikaa on liikaa! Kuuma sää on sulattanut aivot ja latistanut bloggausintoanikin. Yritän nyt siis taas saada vähän kerrattua kuulumisiani ja kaikkea, mitä olen puuhannut edellisen postauksen jälkeen.

Minulla oli 19. päivä nimipäivät ja yllätyksekseni sain perheeltäni lahjakortin Espritiin. Viime viikolla kävinkin sitten onkimassa siellä lähinnä alennustuotteita ja löysin sitten sieltä kaksi tosi mieluisaa vaatetta.


En ole varmaan ainoa, joka on rakastunut maksimekkoihin! Ne ovat niin mukavia päällä ja muista vaatteista/asusteista riippuen ne käyvät sekä arkikäyttöön että juhlavampaankin käyttöön. Tähän mekkoon tykästyin noiden niittikoristeiden takia. Ja koska olin liikkeessä laiska enkä sovittanut tätä, tämä olikin hieman liian pitkä minulle (kerta se on ensimmäinenkin, että joku M-koon vaate on minulle liian pitkä...), joten olen tähän keksinyt aina jonkin nätin vyöviritelmän jotta mekko pysyisi paremmin ylhäällä.


Olen varmaan maininnutkin joskus täälläkin sen, että vähän aikaa sitten jouduin toteamaan, että kaikki perusmustat neuleeni alkavat olla auttamattoman pieniä etenkin hihoista. Olen siis nyt etsinyt sellaisia lisää ja tämä on taas juuri täydellinen! Tässä on siis tuo etupuoli ja selkäpuolen yläosa tuollaista läpikuultavaa kangasta, se tuo tähän kivan lisän. Tämä on ikään kuin vastakohta yhdelle neuleelleni, jossa on takapuoli kokonaan läpikuultava, haha : D

Se vaatteista, seuraavaan juttuun. Viime viikolla tylsyyksissäni osallistuin muutamaan nettiarvontaan ja yhtenä aamuna minulle soitettiinkin, että olin voittanut 4 Finnkinon elokuvalippua Lidlin Kesäkaverit -arvonnasta!


Täällä Kouvolassa ei ole Finnkinoa, mutta olen menossa äitini kanssa lauantaina Helsinkiin ja saamme sitten siellä käytettyä lipuista kaksi. Onneksi ne ovat kuitenkin ensi vuoden toukokuuhun asti voimassa, niin jäljelläolevat kaksi voi käyttää sitten, kun tulee seuraavan kerran asiaa johonkin Finnkinolliseen kaupunkiin.

Pikkuveljeni btw aina ihmettelee tuuriani näiden arvontojen kanssa, kun olen kuitenkin useamman kerran voittanut kaikenlaista sälää. Mutta ei siinä kai muu ole, kuin että minä vain osallistun arvontoihin tosi usein, pakkohan se on aina joskus lykästää : D Veljeni taas ei ole varmaan ikinä osallistunut yhteenkään kilpailuun tai arvontaan netissä, niin miten mistään nyt voisi voittaakaan mitään..?

Mullahan on ollut heinäkuun alusta lähtien kesätyötjutut ja kaikki vähän sekavia ja en ihmettele, jos kukaan kaveri/tuttunikaan ei ole yhtään perillä siitä, mitä kaikkea olen tässä ehtinyt tehdä tai vähintään suunnitella. Harjoittelunihan loppui heinäkuun ekan viikon jälkeen ja sen jälkeen olin hieman reilun viikon puhelinmyyjänä, ennen kuin totesin ettei se ole mun juttu yhtään.


Sain nyt kuitenkin sitten henkilöstönvuokrausfirman kautta kassatöitä, joten elokuun lisäksi mulla on töitä nyt sitten opiskelujen ohelle muutenkin. Tämän parin viikon aikana minua jo vähän hirvitti että mitä loppukesästä tulee, kun rahaa ei tule oikein mistään ja joudun vain lahnaamaan kotona, mutta onneksi tässä kävikin näin!

Tuttuun tapaan vielä tähän loppuun tilannepäivitystä hiuksista : D Viime viikolla värjäsimme nämä taas ja nyt alan olla aika tyytyväinen väriin, kunhan se suostuisi vielä tarttumaan hiusten keskiosiin hieman paremmin.


6 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta ja punasesta tukasta! :D

  ps. Tampereella on Finnkino ;)

  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos : D Siehän oot Staffpointilla kans?

   Tiedän ; ) Pidetään mielessä!

   Poista
 2. Juu oonhan mä! Lähikaupalla eli Siwois ja Valtsuis, entäs sää?

  -Jutta

  VastaaPoista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu! Kiva blogi sulla :) Ajattelin linkittää myös oman blogini. Mun blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä.

  P.S. Siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista