maanantai 5. toukokuuta 2014

Hyvän mielen haaste

Olin tässä välissä jo ihan onnistunut unohtamaan Elinalta saamani Hyvän mielen haasteen. No, mikäpä olisi parempi hetki tehdä tämä kuin tämä takatalvinen maanantai, kun ulkonakin on niin ankean näköistä verrattuna viime viikkojen aurinkoisiin päiviin. Tekee oikein hyvää miettiä hyvää mieltä tuovia juttuja. Laittelin tuonne väliin myös itseäni piristävää musiikkia ja kuvia.

Nimeä viisi asiaa, joista olet kiitollinen tänään. 
♥ Se, että tänään piti mennä vasta yhteentoista kouluun, kun varsinkin pitkän viikonlopun jälkeen sunnuntai-iltana on niin vaikeaa saada unta ja nukahtaa järkevään aikaan.
♥ Edistyin viikonloppuna yllättävän paljon koulujutuissa, joten en ehkä olekaan niin pulassa niiden kanssa, kuin luulin.
♥ Meillä on jääkaappi täynnä kaikkea hyvää ruokaa.
♥ Kaikki hyvä musiikki.
♥ En kastunut kauhean pahasti pyöräillessäni koulusta kotiin, vaikka ulkona onkin niin kakkasää.


Nimeä viisi asiaa, jotka joku muu on tehnyt sinun hyväksesi viimeisen kuukauden aikana. 
♥ Poikaystäväni uhrautui ja lähti lipun hinnasta huolimatta katsomaan kanssani Olavi Uusivirtaa, kun en lyhyellä varoitusajalla ketään kaveria seuraksi saanut.
♥  ... ja lainasi(/antoi) minulle rahaa voidakseni ostaa sieltä Ikuiset lapset -levyn.
♥ Kaverini antoi lainata häneltä elokuvia katsottavaksi, kun eihän mulla varaa sellaisia ole ostaa ja Netflixistäkään ei kaikkea löydy.
♥ Äitini tilasi meille hirrrrveästi kahveja Dolce Gustoon, voi kun ne tulisivat pian!
♥ ... ja on kiltisti antanut meille vapaalippujaan elokuvateatteriin, joten ei ole pitkään aikaan itse tarvinnut maksaa elokuvissa käymisestä.

Lähde. We♥it
 Nimeä viisi asiaa, jotka saavutit viimeisen vuoden aikana.
♥ Valmistuin lukiosta ja sain ylioppilaslakin
♥ Pääsin haluamaani kouluun ja opiskelen juuri sitä mitä haluankin.
♥ ... ylipäätään varmistuin siitä, että tämä on juuri se minun juttu.
♥ Muutin omilleni ja olemme mielestäni pärjänneet siinä ihan hyvin.
♥ Olen ollut paljon sosiaalisempi ja rohkeampi kuin aikaisempina vuosina.


Mainitse kolme henkilöä, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi eniten.
♥ Perhe, tietysti.
Poikaystäväni, aika moni asia olisi hyvin eri tavalla ilman häntä, enkä tiedä miten olisin yksin muutamasta vaikeasta hetkestä edes selvinnyt.
♥ Ystäväni, etenkin paras ystäväni. Ilman häntä olisin tuskin rippikoulun jälkeen uskaltautunut menemään seurakunnan toimintaan mukaan ja sitä kautta en tuntisi mm. poikaystävääni ja suurinta osaa nykyisistä ystävistäni.

Lähde: We♥it
Mainitse kolme henkilöä, jotka saavat sinut aina hymyilemään.
♥ Ensimmäisenä mieleen tulee pikkuveljeni.
Päätän, että kissatkin lasketaan henkilöiksi. Elsa siis.
♥ Pääni lyö nyt ihan tyhjää, koska ei kukaan minua nyt oikeasti aina saa hymyilemään, varsinkin kun olen niin helposti ärsyyntyvä ja suuttuva henkilö : ( Sanotaan nyt yleisesti, että ystävät.


Kerro elämäsi viisi parasta hetkeä.
♥ Paul McCartneyn näkeminen livenä joulukuussa 2012.
... ja samassa sarjassa, Rock the Beachissa All Time Low'n näkeminen. Siihen liittyi itse keikan lisäksi se, että sinne yksin meneminen oli iso juttu itsenäistymisen kannalta, enkä olisi osannut kuvitella olevani niin rohkea.
Vanhojen tanssit. Päivässä oli muutama juttu, jotka olisivat voineet mennä paremminkin, mutta kyllä se silti oli hieno ja ikimuistoinen päivä.
En osaa valita yhtä parasta, mutta monet hetket ystävieni kanssa.
Se, kun saatiin poikaystäväni kanss asunto, ja yhteenmuutto alkoi tuntua paljon todellisemmalta.

Lähde: We♥it
Mihin elokuvaan/kirjaan palaat aina, kun kaipaat piristystä?
Kirjoista ehdottomasti Potterit, ne pelastavat aina. Kun kaikki muu surettaa, kirjamaraton ja muutamaksi päiväksi velhomaailmaan pakeneminen auttaa. Elokuvista sellaisia, joihin oikeasti voin sanoa palaavani, ovat ainakin Corpse Bride ja Love Actually. Ne piristävät.


Millainen olisi sinun mielikuviesi täydellinen päivä?
Apua. Vastaukseni taitaa muistuttaa aika paljon haasteen antajan Elinan unelmapäivää, mutta joka tapauksessa : D Olisin jossain ulkomailla, ehkäpä Liverpoolissa tai Lontoossa. Illan päättäisi jokin hyvä keikka, ehkä William Beckett tai Fall Out Boy. Päivällä tapahtuisi jotain kivaa ja hieman yllättävää, mutta en osaa sanoa mitä. Se päivästä tekisikin niin täydellisen, että kaikki sujuisi hyvin ilman erityistä suunnittelua. Äääää. Olipa huono vastaus.

2 kommenttia:

  1. eikö poikaystävä saa hymyilemään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa, mutta siinä oli se sana _aina_ ja sille myös eniten mökötän/muuten epähymyilen : D

      Poista