torstai 8. toukokuuta 2014

Koulua ja hiuksia

Ajattelin harjoitella aktiivisempaa bloggaamista painamalla uusi teksti -nappulaa ilman mitään erityistä aihetta postaukselle, vain kertoakseni kuulumisia. Ja vähän pohdintaa hiuksista loppuun.

Huomenna on tämän jakson ja tämän lukukauden viimeinen oppitunti, ensi viikolla on sitten tenttiviikko. Tämän viikon olen ahkerasti väkertänyt esseitä ja oppimispäiväkirjoja (note to self: seuraavan kerran älä aloita oppimispäiväkirjaa vasta kurssin viimeisellä viikolla!!), ja olen hyvin ylpeä ahkeruudestani, ei varmaan edes jää kaikki viimeiselle päivälle. Saa nähdä mitä tentteihin lukemisesta tulee...

Varsinkin kun viikonloppu on aika täynnä tekemistä. Perjantain ja lauantain väliseksi yöksi kaverin kaksikymppisille mökille, lauantaina poikaystävän sukulaisen 40-vuotisjuhliin, sunnuntaina äitienpäivä.

Aloin taas tänään aamulla pohtimaan hiusjuttuja. Olen jo hetken ajan suunnitellut siirtyväni ainakin hetkeksi taas punaiseen, mutta värisävyn kanssa on vaikeuksia. Plus todennäköisesti ikävä tummanruskeisiin tai mustiin hiuksiin tulee taas aika pian, joten tuntuu hassulta haikailla punaisen perään kun tämä tummanruskea on se mun juttu. Kaipaan vain hetkeksi vaihtelua : D Tässä siis nykytilanne:


En haluaisi kirkkaanpunaisia tai oranssinsävyisiä, vaan tällä kertaa jotain tummempaa. Ehkä violettiin vivahtavaa. Ehkä jotain tällaista:


Myös nämä (Rihanna poislukien) näyttävät kivoilta sävyiltä:


Jos päätän värjätä itse, ei kai auta muu kuin ostaa tummanpunainen hiusväri ja katsoa, mitä siitä tulee. Mutta jos menenkin kampaajalle värjäyttämään, minulla pitäisi varmaan olla selkeä visio siitä, millaiset hiukset haluan. Miksi tämä on niin vaikeaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti