lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mitäköhän tällekin otsikoksi keksisi...

Olen näköjään kirjoittanut tänne viimeksi viikko sitten, eikä sen jälkeen ole kyllä elämässäni mitään kovin ihmeellistä tapahtunut. No, maanantaina piti palata arkeen loman jälkeen ja keskiviikkona olin hauskoissa opiskelijabileissä (teema Disney Rated R). Olin sellainen suhteellisen kiltti Liisa Ihmemaassa.

Tänään raahasin poikaystäväni kanssani kaupungille etsimään tarpeeksi pieniä ja kivoja espressokuppeja kun ostin Dolce Gustoon caramel espressoja ja ihan tyhmäähän niitä on juoda liian isoista kupeista. Aika huono valikoima niitä oli missään, ne Taika-sarjan kupit olisivat ihania mutta kun mieluiten halusin vielä vähän pienempiä... Loppujen lopuksi ostin Clas Ohlsonilta kaksi lasista espressokuppia. Lisäksi äitini teki iiiisooon tilauksen Dolce Guston verkkokauppaan ja meillekin on tulossa sieltä pari makua lisää : )

Kyllä meidän kauppareissulla mukaan lähti muutakin. How I Met Your Motherin kahdeksas kausi lähti Anttilasta mukaan, koska pitihän se nyt ostaa, kun seiskakaudenkin saimme jo katsottua Netflixistä. Hups, vastahan se sinne ilmestyi.

Sokoksesta kun en niitä espressokuppejani löytänyt, lohdutin itseäni eräällä hiuksiin liittyvällä tuotteella, jota vastaan ennen kovasti olin. Tangle Teezer, nimittäin. En ennen siitä blogeista ja muualta siitä lukiessani voinut ymmärtää, että miksi joku maksaisi hiusharjasta niin paljon.Muutama viikko sitten kokeilin kuitenkin kaverini ostamaa Tangle Teezeriä ja pakkohan se oli myöntää, että on se paljon parempi kuin tavallinen hiusharja. Tekee varmaan minunkin helposti takkuuntuvalle niskatukalle hyvää, kun ei tarvitse repiä ja kiduttaa sitä samalla tavalla, jos haluaa takut suoriksi : D

Nyt istun ekan kerran vähään aikaan illalla yksin kotona ja se on ihan virkistävää. On ihanaa, kun ei tarvitse asua yksin, mutta välillä tarvitsee vain aikaa saada olla ihan itsekseen. Taidan mennä keittiöön tekemään chai latten ja sitten laittaa Lontoo-soittolistani soimaan ja kirjoittaa :') Todellisuudessa avasin Netflixin.

2 kommenttia:

 1. Ootko ollu tyytyväinen tangle teezeriin? :) Ite joudun usein harjaamaan suurimmat takut ihan tavallisella harjalla. Tai sitten en vaan jaksa tuolla harjata niin pitkään että takut suortuisivat... Hyvin mahdollista tuokin :D
  -Juttanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä meinaa mennä hermot isompien takkukasojen kanssa kun se on vähän hidasta hommaa, mutta kyllä mie ne sillä oon aina suoraksi saanut : D kun tavallisella harjalla mulla lähtee hiuksia niin paljon irti takkuja auki repiessä...

   Alkuun meni aikaa oppia oikea tekniikka kun ei ollut tottunut noin lyhyisiin harjaksiin, mutta kyllä mie tyytyväinen oon ollut : )

   Poista