perjantai 14. maaliskuuta 2014

Shoppailuterapiaa

Otsikko kertookin jo kaiken olennaisen. Aamupäivällä minulle iski jokin selittämätön angstifiilis, joten käytyäni keskustassa pankissa ajattelin vähän piristää itseäni käymällä H&M:ssä katselemassa vaatteita. Minulla on ollut jo muutaman viikon ollut hirvittävä hinku päästä ostelemaan vaatteita, mutta nyt vasta rahatilannekin salli sen.

H&M:ssä olisi ollut myös vaikka mitä kivoja kesäisiä mekkoja, mutta päätin, etten ihan vielä kesämekkoja rupea ostelemaan. Harmitti kyllä, että nyt siellä sitten oli maksimekkojakin hirmuisesti, kun marraskuun lopulla sellaista tarvitessani ja etsiessäni ei sitten löytynyt mistään...


Tämä paita oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä! Ihan minun tyyliseni, minulle on aika mahdotonta jättää kauppaan valkoista/vaaleaa paitaa, jossa on pitsiä : D nättinättinätti.


Tällainen perus löllöneule, eli luottovaate, jonka voi laittaa vähän kaikenlaisten paitojen päälle. Jouduin vasta pari viikkoa sitten myöntämään, että kolmesta mustasta neuleestani kaksi ovat jo auttamattoman pieniä (mulla on liian pitkät kädet!), joten tämä tuli tarpeeseen.

Ensi viikolla alkaa uusi jakso koulussa ja se tarkoittaa taas kiirettää, mutta se on ihan tervetullutta. Alkuviikosta oli ihan kivaa laiskotella ja olla tekemättä mitään, mutta viikko on minulle liikaa.

1 kommentti: