lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kynnet & heräteostoksia parhaimmillaan

Toteutinpas viimein eilen illalla pitkään suunnittelemani kynnet. Sekä  Rimmelin lakan että Sally Hansenin kokokynnentarrat ostin Anttilasta naurettavan halpaan hintaan joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Tarrat olivat euron ja lakka kaksi euroa.


Tarrat olivat helmompia käsitellä kuin aikaisemmin kokeilemani Seppälän halpismerkkitarrat, vaikka kärjet epätasaisiksi ja röpelöisiksi taas jäivätkin. Voi toki olla, että hermoni eivät menneet tarroihin tällä kertaa senkään takia, että laitoin ne vain kahteen kynteen kaikkien kymmenen sijaan : D


Kävimme eilen kotikotonani hakemassa espanjantuliaiset ja äitini oli halunnut tavalliseen kahviin kyllästyneenä ja espressoon ihastuneena ostaa heti Suomeen päästyään Nescafén Dolce Gusto -kahvikoneen, kun ne kaiken lisäksi olivat Citymarketissa hyvässä tarjouksessa. Kateushan siitä chocochinot juotuamme iski, ja kävimme poikaystäväni kanssa hakemassa myös itsellemme kyseisen vekottimen. Olin vähän suunnitellut, että olisimme pyytäneet Dolce Guston ensi jouluna lahjaksi (looginen jatkumo sille, että nyt jouluna pyysimme Sodastreamin), mutta hups.

Nyt on vähän masennusfiilis, kun tämä loma ei ollutkaan läheskään yhtä stressivapaa kuin lomien kaiken logiikan mukaan kuuluisi olla, mutta ehkä tämä tästä. Luulisi ainakin aurinkoisen sään piristävän.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet, ja mielenkiintonen blogi sulla! :)

    http://beautifulmess-nora.blogspot.fi/

    VastaaPoista