sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tuli se joulu tähänkin asuntoon

Pilvikartasto oli hyvin kummallinen elokuva. Tavallaan pidin siitä, mutta toisaalta sitten taas en ymmärtänyt siitä hirveästi mitään. En ollut myös ollut tajunnut etukäteen, että elokuvassa oli Tom Hanks - olen perinyt äidiltäni suuren ärsyyntymisen häneen. Paras asia elokuvassa oli varmaan ne vanhainkohdista karkaavat 4 vanhusta.
 
Luulen, että Pilvikartasto on taas niitä elokuvia, jotka pitää katsoa useamman kerran, että niistä saa jotain irti. Niin kuin vaikka Inception. Ensinäkemältä se oli mielestäni vain todella outo, mutta nykyään se on yksi lempielokuvistani. Toivon, että V niin kuin Verikosto on myös tällainen elokuva.

Innostuin tässä tänään ja eilen illalla hieman kuvailemaan kaikkia jouluisia juttuja, jotka tänne kämppäämme ovat eksyneet. Aikaisemmin harmittelin sitä, ettei mistään tunnu löytyvän silmääni miellyttäviä joulukoristeita, mutta kyllä täällä nyt oikein kivalta näyttää. Pahoittelen kuvien laatua, kamerani ei ole varsinakaan hämärässä mikään paras.


Nuo sydänvalot ovat varmaan lempparini, ne ovat niin söpöt. On täällä noiden lisäksi myös yksi joulukaktus, mutta sitä en muistanut kuvata.

Poikaystäväni lähti hetki sitten viimeistä kertaa armeijaan takaisin ja minua hämmentää, kuinka nopeasti tämä vuosi on mennyt. Torstaista lähtien minun ei enää tarvitse eläytyä ja samaistua samalla tavalla Backseat Serenaden kohtaan Oh god I'm sick of sleeping alone. Sitten se on ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti