torstai 19. joulukuuta 2013

Lakkoja ja elokuvia

Blogin ulkoasu koki eilen pari muutosta - löysin tämän söpön violetin taustakuvan, sekä taiteilin uuden bannerin. Nyt taas kelpaa vähäksi aikaa.

Hii, voitin Iinyn blogissa arvonnan ja palkinto saapui postilaatikkooni eilen. OPI on nykyään varmaan lempikynsilakkamerkkini, mutta on se silti niin hintava, että itse niitä harvemmin ostelen muuten kuin satunnaisesti alennusmyynnistä. Siksi oli oikein kiva yllätys voittaa tämä minilakkasetti : )

Not Like the Movies, Last Friday Night
The One That Got Away, Teenage Dream

Sitten muita kuulumisia. Juuri nyt yritän toipua toimitusketjun hallinnan tentin jälkeisestä multivitutuksesta, mutta muuten kuuluu oikein hyvää. Olin jo varautunut siihen, että joutuisin kirjoittamaan kymmenittäin hakemuksia työharjoittelupaikkaa metsästäessä, mutta ehdin kirjoittaa vain kaksi, kun toisesta jo vastattiinkin myöntävästi. Eilen kävin tekemässä sopimukset, eli olen nyt sitten alkukesän harjoittelijana paikallisessa yhdistyksessä, joka mm. järjestää kaikki kaupungin tapahtumat, markkinat jne. Suuri helpotus, että pääsin noinkin helpolla, ja onnistuin saamaan tosi mielenkiintoisen harjoittelupaikan.

Illalla ollaan menossa katsomaan Hobitti, jei. Olen muutenkin lähipäivinä katsonut tosi paljon elokuvia taas. Tiistaina katsottiin kahden kaverin kanssa A Walk To Remember. Eilen katsoin Cluelessin ja Fish Tankin, kun muistin taas tietokoneelleni tallentamani klassikkoelokuvalistan, josta olen ajatellut kahlata ainakin nuo uusimmat läpi. Niitä 20-luvun elokuvia en varmaan edes mistään käsiini katsottavaksi saisi.

2 kommenttia:

  1. Hii se saapui ennen joulua perille! :))) ihanaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekään en osannut odottaa sen tulevan näin pian, mutta kiva että tuli :--)

      Poista