sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kysymyksiä

Siitä on jo aikaa, kun Hannabella haastoi minut tällaiseen ja olin melkein jo unohtanut nämä mielenkiintoiset kysymykset, mutta nyt ne palasivat mieleen taas. Itse en nyt taida haastaa ketään tai keksiä uusia kysymyksiä.

Oletko erikoisruokavaliolla? (Esimerkiksi joku karppaustyyli tai gluteeniton ruokavalio)
En ole. Kasvisruoka kyllä kiinnostaa ja sitä tykkään jonkin verran, mutta en usko kuitenkaan koskaan ryhtyväni kokonaan kasvissyöjäksi. Karppaamiset ja tällaiset sitten taas eivät tunnu yhtään minun jutultani. Allergioitakaan ei onneksi ole.

Oliko kaikki ennen wanhaan – sanotaan kuusikymmentäluvulla ja sitä ennen – kaikki paremmin?
No hmm...  Kyllä ja ei. Olen kova romantisoimaan 20- ja 60-lukuja ja olisi hienoa kokea, millaista niinä vuosikymmeninä oli elää, mutta ovat asiat kuitenkin niistä ajoista parantuneetkin.

Kaikki ovat aikanaan liekkien tai matojen juhla-aterioita. Millaisen lähdöt sinä haluaisit sattuvan omalle kohdallesi?
Kivuttoman. Mieluiten minä varmaan luonnollisesti vanhuuteen sitten joskus kuolisin, eikä mitään kummallista ja dramaattista. Kai.

Haluaisitko mieluummin olla niin kuuluisa että sinut muistettaisiin sitten kun olet ollut vuosikausia kuollut vai valitsitko mieluummin rakkauden? (Jonkunlaisilla perusteluilla, kiitos.)
En pidä huomion keskipisteessä olemisesta ja se nyt sattuu kuulumaan julkisuuteen, enkä koe mitään halua päätyä legendaksi ja kaikkien mahdollisten muistamaksi, joten valitsen jälkimmäisen. Eihän tällainen romantikko nyt voi olla rakkautta valitsematta...

Mihin kolmeen fandomiin (eli maailma, jossa esimerkiksi Frodo Reppuli seikkailee) tekisit vierailun, mikäli moinen yliluonnollisuus olisi mahdollista?
Harry Potter nyt on ehdottomasti ensimmäinen valintani, loput ovatkin sitten hankalampia päättää... Olen niin arkajalka, että jos johonkin Taru sormusten herrasta -tyyliseen fantasiamaailmaan joutuisin, minulta jäisi kaikki hieno näkemättä, kun jäisin vain johonkin nurkkaan piileskelemään peloissani. Sanotaan nyt kuitenkin sitten vaikka Vampyyripäiväkirjat (tv-sarja tietysti!) kuumien vampyyrien ja Totoro niiden suloisten karvapallojen takia.

Huomenna taas kuvien vuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti