torstai 14. maaliskuuta 2013

Fascination is the way that we feel

Eilen illalla äitini sattui bongaamaan, että KooKengässä Converset olivat alennuksessa, joten sinne sitten suuntasimme minulle yhtä kenkäparia kotiuttamaan. Minulla on ennestään jo kahdet converset - yhet kokomustat ja yhdet punamustakuviolliset - mutta ne mustat ovat jo viitisen vuotta vanhat ja kovasti käytetyt, joten ne ovat jo todella kulahtaneet.

Väriä mietin kovasti persikan, mintunvihreän ja pinkin välillä, mutta jälkimmäiseen sitten lopulta päädyin. Kaksi ensimmäistä ehkä olisivat monikäyttöisempiä värejä, mutta olen niin pitkään haaveillut pinkeistä converseista, joten pakkohan se oli.


Uskaltauduin päällyslakkapulloni vihdoin tyhjennyttyä kokeilla tehdä omaa frankenlakkaa, eli siis sekoitusta eri kynsilakoista. Yhdestä youtubetutoriaalista bongasin myös, että jauhemaisia luomivärejä voi myös laittaa frankeneihin, joten kahta sellaistakin käytin. Ensiksi kuvassa kaikki lakat, joita frankeniin tuli tungettua (noin monta lähinnä siksi, etten halunnut yhtä yksittäistä kovinkaan paljoa laittaa), sitten lopputulos.


Tuntuu, ettei noista kynsilakoista läheskään kaikki erotu yhtään mitenkään, vain glitterit ja violetti. Esim. kultainen vivahde olisi voinut olla kiva. Mutta no can do.


Noiden kaikkien ainesosien sekoittumaan saaminen oli muuten aika hankalaa, vaikka kuinka käänteli ja väänteli ja ravisteli, epätasainen ne silti tosi pitkään oli. Ja melkein kaikki glitterit näyttävät nyt valuneen pohjalle.

Tämän päivän ja huomisen photochallengekuvat tulevat kumpikin huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti