tiistai 29. tammikuuta 2013

Bracelets

Parempien postausideoiden puutteessa - elämässäni ei nyt oikein ole tapahtunut mitään blogissa kertomisen arvoista, mitä nyt opiskelustressiä ja sellaista - ajattelin esitellä pari tänään näpertämääni rannekorua ja otin nyt sitten kuvia muutamasta vanhastakin.

En ole oikein ikinä osannut rannekoruja kovinkaan usein käyttää, mutta ajattelin että voisin opetella. Vaatekauppojen hienot ja näyttävät rannekoruhärpäkkeet eivät välitettavasti minulle sovi, minulla on nimittäin aivan mielettömän ohuet ranteet, eli ne ovat minulle kooltaan enemmänkin kyynärpääkoruja. Sinne asti ne nimittäin valahtavat : D Siksi siis päädyin itse äitini helmivarastojen avulla koruja tekemään. Homma oli hieman mielenkiintoista, sillä liukkaan kumilangan takia helmet lentelivät sinne tänne ja se tietysti kiinnosti kissaa...
Ja tässä sitten jotain vanhempiakin, joita ajattelin yrittää myös alkaa käyttää. Puuhelmistä tehdyt rannekorut jotenkin eniten miellyttävät silmiäni. Ja väreinä tietysti eniten eri ruskean sävyt.


2 kommenttia: