tiistai 5. helmikuuta 2013

So light 'em up up up, I'm on fire

Olen ollut viikonlopusta lähtien ihan kamalan kipeä - sunnuntaina oli lähemmäs 39 astetta kuumetta, vieläkin ihan järkyttävä kurkkukipu ja yskäkin alkoi eilen. Vähän alkaa olla paniikkia ilmassa, sillä perjantaina on äidinkielen tekstitaito ja olisi kiva siihen mennessä olla terve. Huomenna lääkäriin.

Eilen tapahtui kuitenkin jotakin, joka onnistui piristämään minua.

Fall Out Boy - bändi, joka ilmoitti muutama vuosi sitten jäävän "määrittelemättömän pituiselle tauolle" ja jonka siis luulin jo lopettaneen ja joka oli minulle joskus yläasteella about koko elämä - julkaisee huhtikuussa uuden albumin ja julkaisivat juuri uuden singlen.

Tyhmää kyllä, aluksi minut valtasi hirveä paniikki ja ahdistus - mitä jos en pitäisikään heidän uudesta musiikistaan? Kuunneltuani My Songs Know What You Did In The Darkin ensimmäisen kerran en oikein osannut sanoa mitään, mutta nyt kuunneltuani sen useamman kerran olen ihan mielettömän iloinen.

Tämä on edelleen sama bändi ♥

En ehkä enää osaa rakastua heihin samalla tavalla kuin silloin 13-vuotiaana, mutta voi hitto minulla on ollut ikävä tätä bändiä! Ja tämä tarkoittaa sitä, ettei minun tarvitsekaan luopua toivosta erään suurimman unelmani suhteen - voinkin ehkä joskus nähdä heidät livenä!


2 kommenttia:

  1. Hey girl, sait uuden lukijan! :D on aina hauskaa löytää muitakin Kymenlaaksolaisia blogien ihmeellisestä maailmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva ^^ Joo, onhan se : D Käynpäs tsekkaamassa sun blogin!

      Poista