lauantai 12. tammikuuta 2013

I think I have everything I need

Eilen postilaatikkoon tupsahti jeans.fi:stä tilattu paketti. Aluksi oli tarkoitus vain tilata alla olevat tekoripset penkkaripukuani varten, mutta kun huomasin että alle 10 euron tilauksista tulee neljän euron pientoimituslisä mutta suuremmasta summasta ei mitään toimituskuluja, niin pitihän sitä pakettiin jotain muutakin etsiä, haha.


Olen siis penkkareina tiikeri ja ajattelin tällaisten ripsien auttavan kissamaisen meikin aikaansaamisessa - ja nuo oranssit koristestrassitkin sopivat väriltään kivasti. Vähän on vielä tarkempi idea hukassa, kun en niin taitava meikkien kanssa ole, eli siis joku tällainenkaan ei minulta ihan onnistu enkä koko kasvoja haluaisi maskeerata. Saa siis ehdottaa/kertoa ideoita!


Tällainen Wicked Witch -niminen Kleancolorin minilakkasetti pääsi siis tilaukseen myös. Hintaa oli 9,90€ ja sävyt ovat vasemmalta oikealle 198 Bite me, 107 Boogie nights, 101 Concrete Gray, 5 Black ja 4 White. Uutta valkoista lakkaa olenkin jo jonkin aikaa etsinyt, kun Coloramani on aika lopussa eikä laadultaan kovin kehuttava ja lisäksi musta lakkanikin vetelee viimeisiään. En tiedä, kuinka paljon harmaalle lakalle tulee olemaan käyttöä, mutta kivalta sävyltä näyttää. Bite me on näistä varmaan suosikkini, ja kunnollista punaista en tuota ennen vielä omistanutkaan.

4 kommenttia:

 1. Osaisitko tehdä sellaisen kissanaisen silmämeikin? siis niinkuin siinä Tim Burtonin Batman leffassa Michelle Pfeifferilla on.

  http://4.bp.blogspot.com/-MQCsfUAqmhs/TXTcIMe9GgI/AAAAAAAADcE/bIPYG6urTFE/s800/ma2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kokeilla, luulisi tuollaisen onnistuvan : ) Kiitos ideasta!

   Poista
 2. Tiikereitä ei ole näkynyt paljon hyppimässä penkkarilavoilla. Tunnutaan sairastavan mielikuvituspuutosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta : D varsinkin naispuolisilla abeilla tuntuu olevan joku "vihjaileva univormu" -villitys, joten lyhythameisia sotilas- tai poliisityttöjä näkee joka vuosi monta...

   Poista