maanantai 10. joulukuuta 2012

Pins and needles

Tuunailin aikaisemmin tänään iltapäivällä yhtä kangaskassiani ja samalla siirtelin vähän rintamerkkejä laukusta toiseen - ajattelin nyt esitellä kyseisen kangaskassin ja rakkaimman laukkuni. Hirveä määrä kuvia siis tulossa.


En ole enää ihan varma, milloin olen tämän kangaskassin saanut - jos oikein muistan, niin viime vuonna nimipäivälahjaksi äidiltäni. Yleensä en erityisemmin ole leopardikuvion ystävä, mutta tässä Union Jack ja leopardikuvio on ihan hauska yhdistelmä. Sitten noita rintamerkkejä:

Ringon ostin heinäkuussa '11 Lontoosta Portobello Roadilta ja kolme muuta lähtivät mukaani viime viikonloppuna Baker Streetin Beatles-kaupasta, Lontoosta siis myöskin. Muista rintamerkeistä ei nyt lähikuvia ole (koska nuo kuvat näyttävät sata kertaa sumeammilta koneella kuin kamerassa), mutta laukussa on siis myös Sherlock Holmes -museon, St. Paulin katedraalin, Lontoon metron, Kissin ja Fall Out Boyn rintamerkit ja lisäksi Suosikin kilpailusta viime talvena voittamani superhieno Matkijanärhi-pinssi (sitä en edes muistanut kuvata).


Tämä ihanuus on myös Beatles-kaupasta ja koiranpentuilmeellä sain isäni ostamaan tämän minulle ollessamme ekan kerran Lontoossa kesäkuussa 2010. Nuo kangasmerkit ja pari rintamerkkiä olivat laukussa valmiiksi, muutaman olen lisännyt itse. Osa pinsseistä/rintamerkeistä on hieman kärsineitä, sillä toissakesänä energiajuomapullo päätti hajota laukun sisään ja puhdistusoperaation aikana mäntyösuopa pääsi vähän imeytymään niihin.

Illemmalla taidan vielä toteuttaa yhden jouluhaasteen, mutta ajattelin olevan fiksumpaa tehdä siitä ihan oma postaus. Nyt jatkan The Townin katsomista ja Andrew Scottin fanityttöilyä. Hei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti