perjantai 7. joulukuuta 2012

Boyfriend nails

Lontoossa ei tapahtunut mitään järin ihmeellistä ja outoa kyllä, en löytänyt sieltä yhtään mitään vaatteita. Vakiopaikassani Dorothy Perkinsissäkään ei enää ollut niitä täydellisen mallisia perustoppeja, joten ne jäivät ostamatta. Muutenkaan en mitään sen erityisempää ostanut, tuliaisten ja ruuan lisäksi tämä ja tämä. Jälkimmäinen mielestäni ihan mielettömän hyvä ostos, kahdellakymmenellä punnalla Fantastic Beasts and Where to Find Them, Quidditch Through the Ages ja The Tales of Beedle the Bard kovakantisina tuollaisessa hienossa "kotelossa". Kyllä, Potter-fanityttöni pääsi hieman vauhtiin.

Ja sitten syy otsikolle - niin monta kertaa olen lähiaikoina blogeissa nähnyt näitä, että miehet lakkaavat bloggaajien kynnet, joten pitihän minunkin pyytää poikaystäväni yrittämään lakata kynsiäni. Tekniikka murulla oli hieman hukassa, mm. toisen käden kynsien aluslakat levitti kastamatta sutia kertaakaan uudelleen lakkaan ja välillä tuli leviteltyä lakkaa niin monella vedolla ja niin kuivalla sudilla, että osa jo pyyhkiytyi pois. Ja pinta tuppasi jäämään aika epätasaiseksi ja möykkyiseksi. Hienosti poikaystäväni kuitenkin ensikertalaiseksi pärjäsi :'D Tässä tulos:


Näihin kynsiin hän oli ihan tyytyväinen. Alla mustaa lakkaa ja päälle pinkkiä, lopputulos aika jännä violetti.


Oikea käsi taas meni hieman soheltamiseksi. Aluksi yritettiin lakata kynnet puoliksi mustiksi, mutta nimettömään tulikin hassuja raitoja ja muihinkin kynsiin yritettiin saada niitä. Epämääräisiä kuvioita yritettiin peittää uudella kerroksella pinkkiä, jolloin nekin muuttuivat hieman violeteiksi.

2 kommenttia:

  1. Hajosinpa noille alemman kuvan kynsille. Jotkut vastakkaisen sukupuolen edustajat onnistuvat kohtuullisesti kynsilakan kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repeilyä ne minullakin aiheuttivat siinä lakkauksen aikana : DD

      Poista