maanantai 10. joulukuuta 2012

Jouluhaaste

Mellan blogista tämmöisen nappasin, siis ^^
 
Mikä tuoksu kuuluu jouluusi? Joulukuusen tuoksu ja sitten se pöllähdys, joka tulee joulukoristelaatikoita availlessa ja jolta ne koristeet tuoksuvat. Jos se nyt edes on tuoksu.
Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? Olen omituinen ja tykkään ihan mielettömästi lanttulaatikosta ja muutenkin laatikoita (lantun lisäksi porkkana ja peruna) mielestäni pitää olla. Ja kinkku myös!
Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada? Piparit ja sitten jotain torttuja pitää olla, ei tarvitse niitä perinteisiä luumujoulutorttuja olla, mutta jotain sinne päin...
Mieluisin joulujuomasi? Glögin ystävä en erityisemmin ole - mutta jos pitää valita niin vaaleasta anyway pidän eniten - mutta kyllä se nyt ainakin jouluisen fiiliksen tuo. Ei minulle jouluisempiakaan juomia mieleen tule.
Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen? Ei nyt kyllä tule mitään tiettyä koristetta mieleen, pöh...
Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? Minä nyt en mitään perinteisempiä joululauluja jaksaisi kuunnella kuin aattopäivänä, mutta jonkun verran joulukuun aikana tulee kuunneltua muutenkin tykkäämieni bändien tekemiä jouluteemaisia kappaleita. Niitä ajattelin tässä ennen joulua vielä esitellä.
Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen? Ala-asteella pahimman hevosvillityksen ollessa päällä muistan saaneeni parikin hienoa hevostalliviritelmää lahjaksi ja ne olivat kyllä kovassa käytössä. Samoin mieleeni tulee ihan pienenä saamani pieni lelulinna, jonka nimesimme sen ulkomuodon takia hääkakkulinnaksi.


En nyt itsekään haasta erityisesti ketään, mutta olisihan se hauska jos muutkin tämän haluaisivat tehdä ja kertoa joulunvietostaan ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti