lauantai 27. lokakuuta 2012

Liebster award

Elinalta (Sokerimurmeli) sain tällaisen, jei ^^

 LIEBSTER AWARD:  
''This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.''
1. EACH PERSON TAGGED MUST POST 11 THING ABOUT THEMSELVES
2. THEY MUST ALSO ANSWER THE 11 QUESTION THE 'TAGGER' HAS SET FOR THEM
3. THEY MUST CREATE 11 MORE QUESTIONS TO ASK BLOGGERS THEY HAVE DECIDED TO TAG
4. THEY MUST THEN CHOOSE 11 BLOGGERS WITH LESS THAN 200 FOLLOWERS AND TAG THEM IN THEIR POST
5. THESE LUCKY BLOGGERS MUST THEN BE TOLD
6. THERE'S NO TAG BACKS


11 asiaa minusta:
1. Olen hyvin kärsimätön ihminen ja yritän kovasti oppia olemaan hieman kärsivällisempi, enkä luovuttamaan heti, jos jokin asia ei tunnu onnistuvan.
2. Lukion jälkeen aion lähteä opiskelemaan matkailualaa.
3. Olen muuttanut elämäni aikana kerran, ollessani neljä.
4. Olen seurustellut hieman yli kaksi vuotta poikaystäväni kanssa. Päädyimme yhteen oltuamme samalla rippileirillä isosina.
5. En pidä yhtään valkosuklaasta ja oikeastaan olen vakaasti sitä mieltä, ettei sitä edes voi sanoa oikeaksi suklaaksi.
6. Lempivärini ovat violetti ja ruskea.
7. Laskelmieni mukaan olen harrastanut tanssia nyt noin neljä vuotta. Minua harmittaa jo valmiiksi, etten enää vuoden päästä voi ainakaan samassa tanssikoulussa, kun joudun muuttamaan opiskelujen takia.
8. Lempieläimeni ovat tiikeri ja peura. Peurapakkomielteeni on lähtöisin Donna Tarttin kirjasta Jumalat juhlivat öisin ja tiikereistä pidän todella paljon muuten vain - ovathan ne kissaeläimiä.
9. Minulla on viisi vuotta nuorempi pikkuveli ja olemme ikäeromme huomioon ottaen todella läheisiä. Tilanne vaihtelee, kuitenkin, varsinkin kun veli alkaa olla siinä iässä, että murrosikä alkaa painaa päälle. Kääk.
10. Lempikaupunkini on Lontoo - on hassua, kuinka paljon yhteen paikkaan voi kiintyä. Olen käynyt siellä nyt kaksi kertaa ja noin kuukauden päästä pääsen sinne ihan liian pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen taas.
11. Olen nykyään hulluna kiilakorkoisiin kenkiin.

11 kysymystä:
1. Kuvaile itseäsi kolmella lauseella. Keskittymiskykyni on huono. Itken ja nauran liikaa. En pidä yhtään nenästäni.
2. Millainen tarina liittyy blogisi nimeen? Se on lähtöisin Fall Out Boyn kappaleesta Sophomore Slump or the Comeback of the Year. Se on yksi suosikkikappaleeni ja olen aina pitänyt sen lyriikoissa erityisesti kohdasta "There's a drug in the thermostat to warm the room up / And there's another around to help us bend your trust / I've got a sunset in my veins / And I need to take a pill to make this town feel okay".
3. Millaisista asioista haaveilet? Kissasta. Oman kirjan julkaisemisesta. Takorautakoristeisesta sängynpäädystä. Työpaikasta lentokentällä. Tulevaisuudesta.
4. Millaisista asioista ja ihmisistä olet kiitollinen? Hyvin kliseinen vastaus, mutta ainakin perheestäni, poikaystävästäni ja ystävistäni.
5. Jos saisit esittää kolme ihan mitä tahansa toivomusta, jotka kaikki siis myös toteutuisivat, mitkä ne olisivat? Onnistuisin tämän vuoden NaNoWriMossa. Saisin vuosimallin 2010 Honda Civicin. Pääsisin inssin ensimmäisellä kerralla läpi.
6. Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on (opiskelu, työpaikka, asunto, perhe tms)? Kuten 11 faktassa mainitsinkin, matkailualaa olen lähdössä lukion jälkeen opiskelemaan, todennäköisesti Porvooseen. Vielä en tiedä, muutanko yksin vai tuleeko poikaystävä mukaan (hän pääsi amiksesta viime keväänä eikä aio enää opiskella). Sen jälkeen haluaisin joko takaisin tänne Kouvolaan tai sitten ehkä Lappeenrantaan.
7. Millainen olit seitsemänvuotiaana? Olin silloin hyvin ujo ja alkuun hieman yksinäinen, sillä monet luokkalaiseni tytöt tunsivat toisensa etukäteen, mutta minä en tuntenut heitä. Tulin paljon paremmin toimeen poikien kanssa.
8. Kerro muutama lempiblogisi perusteluineen. En osaa sanoa suosikkejani, kaikissa seuraamissani blogeissa on jotain mielenkiintoista. Joko blogin aihe on kiinnostava ja omaperäinen tai itse blogin pitäjä on mukava/kiinnostava/tms.
9. Kuka on ehdoton lempiartistisi? En nyt laske bändejä tähän, joten hmm. Ehkä Olavi Uusivirta, rakastan hänen kappaleidensa lyriikoita.
10. Viimeisin lukemasi kirja ja mielipiteesi siitä? F. E. Sillanpään Nuorena nukkunut. Luontokuvaus oli joskus hieman puuduttavaa ja alkoi kyllästyttää, mutta muuten todella hieno kirja.
11. Jos kotisi/huoneesi syttyisi palamaan, mitkä kolme asiaa pelastaisit tulelta? Perheenjäseniä ja lemmikkejä ei lasketa. Tietokoneeni (tai vähintään pari tärkeintä tarinaani sisältävä muistikortti), Union Jack -säilytysarkkuni (ja jos mahdollista, sen sisällä olevat astiat) ja joko äitini iPad tai kamerani.

Haastetut:
Vaikka tässä nyt olisi tarkoitus keksiä 11 haastettavaa, en ihan niin montaa keksi, kun aika monella seuraamallani blogilla on joko jo yli 200 seuraajaa tai ollut tämä tunnustus ihan lähiaikoina blogissa...
About an ordinary girl
stay young, go dancing
tya

Kysymykset haastetuille:
1. Kahvi vai tee?
2. Minkä värinen oli ensimmäinen polkupyöräsi?
3. Mitä luonteenpiirrettä arvostat muissa ihmisissä eniten?
4. Mikä on lempieläimesi?
5. Kuinka usein käyt saunassa?
6. Mitä vaatetta et voisi ikinä kuvitella omistavasi?
7. Mitä toivot joululahjaksi?
8. Mitä kieltä haluaisit osata puhua?
9. Mikä on onnenlukusi?
10. Viimeisin näkemäsi elokuva ja mielipiteesi siitä?
11. Mitä pelkäät?

3 kommenttia:

  1. kiva blogi sulla! :) käy tsekkaamassa meijän blogihttp://friendshipisunreplaceable.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tämähän on ihan kiva haaste. Kiitokset tästä. =)

    VastaaPoista