tiistai 30. lokakuuta 2012

Oh he surely must be happy with everything he's got

Piti tämä postaus tehdä jo eilen, mutta sitten kuvien rajailuun ja pienentämiseen menikin sen verran aikaa, etten enää ehtinytkään ja loppuillan oli muuta tekemistä. Kiireestä puheen olen, huolestuttaa NaNon onnistuminen nyt taas oikein toden teolla, sillä marraskuulle ilmestyy koko ajan lisää ja lisää ohjelmaa ja varsinkin loppukuusta olen niin kiireinen, että eihän sitä kirjoittamisaikaa ole kohta ollenkaan. En kuitenkaan tänä vuonna haluaisi luovuttaa kesken...

Mutta niin. Lauantaina käytiin mummolassa ja mummi taas hemmotteli minua antamalla mukaan kaikenlaista, hih. Yhtä kuppia ja miniteepannua en kuvannut, mutta muut tässä:
Sitten muita ostosteluja - löysin vihdoin ne talvikengät, alkoihan niitä kauppoihinkin viimein ilmestyä. Ovat kyllä varmaan kalleimmat koskaan omistamani kengät, huhhui. Ne löytyivät Aleksi 13:sta, kuten lähestulkoon kaikki kenkäni nykyään. Pipo on H&M:stä ja nahkarukkaset Tigeristä.


Alimmassa kuvassa näkyy myös uudet hiukseni, kävin parturissa syyslomalla. Ne ovat siis liukuvärjätyt, mutta kameran salama vääristää niiden väriä aina, enkä ole saanut niistä oikein todenmukaista kuvaa. Joko kaikki hiukset näyttävät samanvärisiltä kuvassa tai sitten latvat ovat punaiset...

9 kommenttia:

 1. Oiii ihania noi teepannut! :) tai mitä kannuja pannuja ne nyt onkaan, nättejä! Ja tuo laukku. Ja tahon nähä siun hiukset!!!

  Miksei mun mummo hemmottele mua? ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen pannun pohjassa lukee vielä "Made in USSR", se on kuulemma ostettu Virosta joskus reilu parikymmentä vuotta sitten :')

   Poista
 2. Hei, onkohan sulla noi ruskeat saappaat vielä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et haluis myydä niitä? :)

   Poista
  2. Noi on mun ainoat hyvät talvikengät joten mieluummin pidän itelläni : ) mua myös häiritsee että kuka ihme oot : D

   Poista
 3. Selailin siis ihan vaan randomisti ja löyty sit hakuehtoloilla noi sun saappaat. Jotka on kyllä just kivat :) Uskon kyllä ettet haluu luopuu. Mut jos on vaan joku hinta nii kyl ostan? ja jos oot joskus myöhemmin myymässä. Onks noi minkä kokoset?

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoiset kengät?

  VastaaPoista