torstai 24. syyskuuta 2015

September Shopping

Heij.

Ensimmäisen palkan ilmestyttyä tilille annoin itselleni luvan shoppailla hieman. Satuin pari päivää sitten vaatekauppakierroksella päätymään Haloselle ja siellä olikin yhdessä nurkkauksessa mieletön määrä kaikenlaisia vaatteita tosi hyvillä tarjoushinnoilla. Tällaiset paidat sieltä itselleni valkkasin:


Musta pitsitoppi, jonka otin lähinnä siksi että multa alkaa loppua sellaiset kivat ns. baari- ja juhlapaidat kesken. Siellä oli muitakin tämäntyylisiä söpöjä toppeja, mutta muista ei valitettavasti ollut kokoja jäljellä.


Löysä toppi, jonka printti on näin jälkeenpäin alkanut vähän ärsyttää, mutta arkikäyttöön tämä on silti ihan jees, tykkään löysistä ja pitkistä topeista. Tämä ja edellinen toppi maksoivat kumpikin kympin.


Viimeisenä valkoinen toppi, jossa on siis tuossa edessä myös napit. Tätä ajattelin yhdistellä ainakin jakkujen ja farkkujen kanssa, näin jo valmistumisen jälkeistä työelämää ajatellen : D Tällä hintaa oli 10 euroa.

Sitten viimeisenä pitkään harkitsemani hankinta:


Olen jo hetken aikaa haikaillut Kånkenin perään, mutta koska olen vieläkin hieman elitistihipsteri niin mua on ärsyttänyt näiden reppujen mainstreamius, joten taistelin haluani vastaan. Nyt kuitenkin tongittuani kauppoja nättiä mutta tarpeeksi käytännöllistä reppua etsiessä, tämä tuntuikin sitten ainoalta harkitsemisen arvoiselta vaihtoehdolta. Ja sitten kun nämä reput vielä olivat tarjouksessa eräässä laukkuliikkeessä en enää voinut muuta kuin marssia ostamaan : D

Huh, näin taas pidemmän postaustauon jälkeen tämä kirjoittaminen tuntuu jotenkin tosi kankealta... Nämä lähiviikot elämäni on ollut vähän yksitoikkoista ja tylsää, joten kirjoittamisen aiheitakaan ei ole hirveämmin ollut, mutta syksyn mittaan kun on tulossa ulkomaanmatkakin ja kaikkea, niin eiköhän tämä tästä : )

1 kommentti:

  1. Blogien lukijana oon huomannut että usein just suunnittelemattomat ja sellaiset no-kirjoitanpa-vaikkei-mitään-ihmeellistä-olekaan-tapahtunut -tyyppiset postaukset on niitä mielenkiintoisimpia. :)

    VastaaPoista