perjantai 14. elokuuta 2015

Ostoksia ostoksia

Tässä nyt nämä lupailemani Megamyynti Areenan ostokset ja vähän muitakin viimeaikaisia juttuja. Megamyynti Areena ei ollut edellisestä kerrasta muuttunut oikein mihinkään, etenkin naisten vaatteet oli vähän sitä sun tätä, ja järkevät koot lopussa, mutta mitä muuta outletmyymälästä nyt voi odottaa.


Ensimmäisenä leipävuoka. Tykkään tehdä itse leipää aina silloin tällöin, mutta se on ollut vähän tyhmää ilman kunnollista vuokaa siihen. Viime viikolla teinkin jo tähän ekan kerran leipää, se nyt ei ollut mikään kovin onnistunut tekele mutta harjoitus tekee mestarin! Ajattelin että ainakin vehnättömien leipien tekoon voisi perehtyä.


Tämä oli ehkä mun lempparilöytö sillä reissulla! Oon haikaillut tätä kirjaa useasti Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta hinta on aina ollut vähän liian korkea kun vaikka keittokirjat ihania onkin, melkein kaiken kuitenkin löytää nykyään netistä. Megamyynti Areenassa tällä oli kuitenkin hintaa vain 8 euroa.


Tämä kirja osoittautui loppujen lopuksi vieläkin hyödyllisemmäksi, kun täällä on reseptien lisäksi selitetty esim. tex mex -ruuan perusainesosia ja vähän historiaakin. Hauskinta oli selailla kirjasta jälkiruokia, kun muuten tex mex -ruoka on mulle aika tuttua, mutten oikein osannut ajatella, millaisia jälkkäreitä siihen kuuluu : D Mm. pekaanipähkinää käytetään näköjään paljon.


Samalla reissulla käytiin myös Lahdessa Kärkkäisellä ja sieltä nappasin mukaani mehujäämuotteja. Olen tässä lähiaikoina haaveillut usein itse mehujäiden ja jäätelöiden tekemisestä, joten tämä oli pakko-ostos : D

 
Sitten tämän kesän paras löytö! Maailman söpöin pikkulaukku, jonka hinta oli n. kahdeksan euroa toimituskuluineen, hui. Ei tämä varmaan mikään kovin hyvälaatuinen ole, mutta eipä se nyt tuolla hinnalla haittaakaan. Melkoinen tilaihme tämä laukku on myös osoittautunut olevan, sillä vaikka tämä on kooltaan n. 24 cm x 18 cm, tähän mahtuu yllättävän paljon tavaraa.

Tässä oli mun merkittävimmät ostokset tässä lähiaikoina. Seuraava postaus on jo mietinnän alla, joten se varmaan tässä lähipäivinä.

Nauttikaa aurinkoisista päivistä!

4 kommenttia: