torstai 30. heinäkuuta 2015

Kotimaanmatkailua

Heissan.

Vuosipäiväreissustamme Helsinkiin kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa, mutta nyt viime viikonloppuna kävimme taas Tampereella kaverin synttäreitä (hieman myöhässä) juhlistamassa ja maanantaina uuden auton perässä Helsingissä ja Porvoossa.


Ensiksi Tampereelle lauantai-iltana päästyämme menimme piknikille läheisen järven rannalle. Kaveri oli tehnyt superhyvää marja-marenkikakkua sekä ensimmäisen kerran tuli kokeiltua liköörinallekarkkeja! Idea oli tosi hyvä, mutta teoriassa ei toiminutkaan kovin hyvin, sillä nallet olivat tosi makeita eikä niitä ihan hirveästi syödä pystynyt...


Auton kanssa meitä ei lykästänyt, mutta Porvoossa kävimme syömässä Khukuri-nimisessä nepalilaisessa ravintolassa, nams! Ehdimme sinne vielä lounasaikaankin, niin annokset maksoivat vain 9 €. Itse söin tuorejuustopaloja tomaatti-cashew-mantelikastikkeessa ja poikaystävä otti tandoorimaustettua kanaa. Kaikkiin annoksiin kuului naan-leipä, raita-kastike ja vihreää currya. Nepalilainen tee oli myös ihan törkeän hyvää, se maistui ihan pullataikinalta!

Mua harmittaa, kun Kouvolassa ei ole kunnollista nepalilaista tai intialaista ravintolaa... Yksi nepalilainen paikka keskustassa kyllä on, mutta siellä ruoka ei suoraan sanottuna ollut kovin hyvää, möh.


Porvoo oli kyllä tosi kaunis kesäkaupunki, siellä pitäisi käydä useamminkin, edellisestä kerrastani taitaa olla jo aika monta vuotta.

Tänään taas suuntana on Orimattila ja Lahti. Orimattilan Megamyynti Areenasta kerroin jo vuosi sitten, kun viimeksi siellä kävin. Saa nähdä, onko paikka muuttunut kuinka paljon, ja toivottavasti siellä olisi nyt jokin samantapainen tarjous kuin viime vuonna Lumenen meikeistä oli. Lahdessa taas olisi suunnitelmissa käydä ainakin jossain syömässä.

2 kommenttia:

  1. Hei, heitin sulle Liebster Award -haasteen. Löydät sen täältä http://tavaroidentaikamaailma.blogspot.fi/ (:

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista