tiistai 13. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen

Hei apua. En tiedä, miten tämä blogin kirjoittaminen on taas jäänyt näin pahasti. Okei, joulukuun ekat viikot olivat tosiaan tositosi kiireisiä ja lomalla taas en tehnyt hirveämmin mitään mainitsemisen arvoista... mutta äh : ( Josko tämä tästä taas, kun elämäkin on vähän tasaisempaa tässä alkuvuodesta.

Mulla siis oli viime vuoden vika jakso ihan täysi tappojakso ja on ihme, että selvisin siitä niinkin kunnialla (tai edes täysjärkisenä). Työoikeudesta tuli arvosanaksi 3, mutta muuten sain pelkästään nelosia ja vitosia, jes! Tämä kevät onkin koulun suhteen sitten ihan lepsuilua... mulla on tosi vähän kursseja.

Palataan nyt joululahjoihinkin hetkeksi. Kaikkein odotetuin varmaan oli Moccamaster, jonka ostimme poikaystävämme kanssa saamillamme lahjarahoilla. Meidän edellinen kahvinkeitin nimittäin teki tosi pahaa kahvia. Sain myös H&M:n ja Vilan lahjakortit, monet villasukat, pari leffaa/tv-sarjaa, tohvelit ja Lego Hobbit -pelin pleikkari neloselle (kuulostaa tylsältä, mutta oikeasti ihan sikahyvä peli!).
 
 
Maisallekin kuuluu hyvää, hyvin se täällä taitaa viihtyä. Se on päässyt nyt pariin kertaan vanhempieni kissaa Elsaa katsomaan ja vaikkei ne varsinaisesti toimeen tulekaan, niin niillä on jo sellainen yhteisymmärrys, että pysytään toisesta kaukana : D Ihan hyvä niin, ensi kuussa kissaneitien kuitenkin pitää elää saman katon alla muutama päivä, kun menen porukoille kissanvahdiksi.
 
Yritin tehdä lomalla parvekkeella markkinointiviestinnän valokuvaustehtäviä ja Maisa päätti tunkea auttamaan...
Uuden vuoden lupauksia en taaskaan tehnyt, mutta koska äsken kaivellessani kuvatiedostoja totesin, että olen ollut etenkin loppuvuonna tosi laiska valokuvaamaan mitään, voisin kuitenkin luvata ottavani valokuvia enemmän! Nytkään en tähän oikein muuta sopivaa löytänyt kuin nämä otokset Maisasta.

Viime vuonna olin tehnyt vuodesta 2013 kuvakoosteen, pitää katsella jos sellaiseen löytyisi nyt tarpeeksi materiaalia.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen mirri! :) Hahha, muhun verrattuna oot päivitellyt tosi ahkerasti. Kirjoitin parikolme postausta kokonaisen vuoden aikana vanhaan blogiini. Pistin uuden pystyyn ja aion tästä lähtien kunnostautua säännöllisessä bloggaamisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisa kiittää! : ) Oi, pitääkin heti käydä tsekkaamassa uusi blogisi!

      Poista