perjantai 30. tammikuuta 2015

Koruja

Mella vinkkasi blogissaan viime viikolla Glitterissä olevan hyviä korualennuksia, joten munkin oli toissapäivänä pakko käydä sielä kurkkimassa, josko tekisin löytöjä. No, teinhän minä ja vähän kutkuttelee, että pitäisikö käydä vielä uudestaan siellä viikonloppuna... : D Siellä oli niitä -75% koruja nimittäin ihan mielettömästi!

Oon taas lähiaikoina innostunut tosi paljon kaulakoruista, joten ajattelin tässä muutenkin esitellä näitä mun tämänhetkisiä suosikkikaulakoruja.


Tämä on tosi näyttävä ja isokokoinen koru, joten en ihan heti osaa tätä arkikoruna ruveta käyttämään, mutta tykästyin tähän heti! Ainakin juhliin ja baariasusteeksi tämä on tosi kiva.


Tähän koruun rakastuin jo Mellan blogissa, onneksi Kouvolan Glitteristä löytyi mullekin tämmöinen vielä : ) Niin kaunis!


Tämä ei ole enää näitä uusia ostoksia, vaan tämä on Lumoava-sarjan Lumikki-niminen koru. Sain tämän poikaystävältäni ylioppilaslahjaksi 2013 ja tällä on mun koruista varmaan eniten tunnearvoa.


Mulla tapahtui joululomalla jokin naksahdus päässä ja päädyin sisäisen fanityttöni iloksi tilaamaan nämä kaksi korua Ebaysta : D Nää on siis Lotr-leffoista, lehti on se rintakoru jonka fellowshipin jäsenet sai Loriénin haltioilta ja tuo kukkajuttunen on kaulakoruversio Galadrielin sormuksesta Nenyasta. Nämä oli sikahalvat ja laatukaan ei siis mikään mielettömän hyvä (Nenyasta hajosi tänään jo ketju), mutta kyllä nää on silti kivat ja musta on aina hauskaa, kun joku bongaa mistä koru on ja sanoo siitä : D

~

Pestiin juuri äsken Maisa ensimmäistä kertaa ja oli oikeastaan helpotus, kuinka helppo homma se loppujen lopuksi oli. Kyllähän neiti kynsi ja rimpuili paljon, mutta kyllä homman sai kahden ihmisen voimin ihan hyvin hoidettua. Seuraavalla kerralla sitten vain tajutaan peittää hiekkalaatikon aukko jotenkin, ettei Maisa mene sinne kesken pesun :--D

6 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja koruja oot hankkinu! Mä näin keskustassa tänään Glitterin läpi vielä tuon vaaleanpunaisen korun, mutta en sitten enää uskaltanut mennä ostamaan kun olisi voinut tarttua jotain muutakin mukaan. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! : ) Hahah, ehkä ihan hyvä päätös jättää menemättä : D

      Poista
  2. Kiitti vinkistä, mäkin kävin nappaamassa yhdet kivat korvikset 75%:n alennuksella :))
    -Jutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiva että tästä oli muillekin hyötyä ^^

      Poista