tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudenvuoden sekametelikynnet

Hei taas ja oikein hyvää uutta vuotta 2014 lukijoilleni!

Otsikko kertookin suurinpiirtein jo kaiken muun oleellisen. Halusin tehdä uudenvuoden kunniaksi vähän jotain muuta kuin tylsät yksiväriset kynnet, kun en lähiaikoina muuten ole mitään sen hienompaa tai monimukaisempaa tehnyt. No, kynsistä tuli kivat, mutta kamera ei oikein suostunut yhteistyöhön. Kameran ruudulla kuvat näyttivät ihan ok:lta, mutta koneella sitten huomasin, että ihan tärähtäneitähän kaikki. En vieläkään oikein tule toimeen supermakron kanssa.



Hmm, mitäs muuta... Sinänsä joululomalla ei ole tapahtunut mitään kovin ihmeellistä, mutta kyllä täällä asunnossa vielä tekemistä riittää. Mitään tavaraa ei kuitenkaan onneksi enää puutu, se osa sentään on jo hoidossa. Niin ja joo, oli meillä perjantaina kaveriporukan kesken ns. tuparit.

Muiden blogeista inspiroituneena ajattelin myös tehdä jonkinlaisen muistopostauksen vuodesta 2013, mutta se tulee varmaan vasta ylihuomenna. Ajattelin sen olevan kiva idea, kun suurin osa tästä vuodesta on mennyt blogitauolla, niin senkin takia voisi vähän vuoden tapahtumia kerrata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti