torstai 23. elokuuta 2012

And let me loose my voice singing all my favourite songs

Tämän illan soundtrack onkin nyt The Cabin Symphony Soldier -levy, sillä huomasin Twitteristä, että tänään sen ilmestymisestä on tasan vuosi. Jee.

Ensimmäinen ajotuntini on ensi viikon tiistaina ja minusta tuntuu, että olen siihen mennessä kuollut hermoilusta. Lisäksi, opettajalla on paha tapa kertoa ihan koko ajan teoriatunneilla kaikenlaisista kamalista onnettomuuksista, kohta en uskalla ikinä auton rattiin, ainakaan jos lähistöllä on kuorma-autoja tai rekkoja.

Olen tässä muutaman päivän aikana löytänyt itselleni kolmet uudet kengät, voisin laitella kuvaa niistä:
 
Kahdet ensimmäiset Prismasta (hah, lähdettiin alun perin äitin kanssa ostamaan tuorejuustoa juustokakkuun, mutta kierrettiinkin kenkäosaston kautta ja kävi näin), vikat Aleksi 13:sta.

Maanantaina kokeilin ensimmäisen kerran tehdä itse ranskalaisen manikyyrin ja meinasi kyllä mennä niiden manikyyritarrojen kanssa hermot, kun ne eivät tahtoneet pysyä millään, mutta olen kyllä aika ylpeä itsestäni. Ensimmäiseksi yritykseksi nuo onnistuivat ihan hyvin.

Ja tiistaina varattiin synttäreistäni seuraavalle viikonlopulle se tooosi kauan suunniteltu Lontoonmatka, parhaan ystäväni, äitini ja äitini kaverin kanssa. On ollutkin jo ihan mieletön ikävä Lontoota (miten johonkin paikkaan voikin kiintyä niin paljon..?), en malta odottaa.

1 kommentti: