tiistai 21. lokakuuta 2014

Maisa

Noniin! Sunnuntaina illalla kävimme hakemassa meille kisulin eläinyhdistykseltä, ja ajattelin nyt esitellä Maisan täälläkin... Varautukaa siis kuvatulvaan!


Maisa on ensi kuussa vuoden täyttävä kissaneiti, jonka otimme Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykseltä. Maisa on luultavasti ihan maatiaiskissa, mutta se muistuttaa kyllä norjalaista metsäkissaa aika paljon.


Maisa on todella ihmisrakas ja onkin vähän väliä puskemassa, kehräämässä ja tunkemassa syliin. Muut kissat stressaavat Maisaa kuitenkin jonkin verran, joten se annettiin eläintalolta ainoaksi kissaksi. Neiti on muutenkin todella rauhallinen, se ei hirveämmin juoksentele ja eikä leikitkään mene kovin villeiksi.

Rappukäytävästä kuulunut kolina ja postien tipahtaminen luukusta ihmetytti Maisaa kovasti : D
Maisa on sopeutunut tänne meille ihan hyvin, kuljetuskopasta päästessään se ei pahemmin ujostellut tai arkaillut. Nukkumaan Maisa tosin menee vielä sohvan alle, siellä on kai siihen turvallisinta. Ainakin nämä kaksi ensimmäistä yötä ovat menneet ihan ok, vähän Maisa huhuilee ja huutelee yöllä, mutta eiköhän se yksinolokin ala vähitellen paremmin sujumaan.


Kuvia Maisasta on ollut aika vaikeaa saada, sillä lähelle tullessa se ei malta pysyä hetkeäkään paikoillaan - silittäessäkin se alkaa heti pyörimään ja hyörimään hirveästi. Ja nukkuessa se on yleensä kameran ulottumattomissa. Siksi suurin osa ottamistani kuvista näyttää suurin piirtein tältä : D Nyt kun sateisen kelin takia valoakin on niin heikosti...

4 kommenttia:

 1. IHANA IHANA IHANA! ♡♡♡♡♡♡♡ Taitaa nyt Maisasta tulla Jupin ihastus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisa kiittää! ♥

   Uuu, heti kun Maisa lopettaa yrityksensä syödä mun nenän käyn esittelemässä sille sun blogista kuvia Jupiterista! : 3

   Poista