perjantai 24. tammikuuta 2014

Valokuvia pitkästä aikaa

Ammattikorkeakouluopiskelun vapaus ja itsenäisyys yhdistettynä omillaan asumiseen ei aina ole oikein hyvä juttu - nytkin minun piti tulla vain käymään kotona kun oli kahden tunnin väli oppituntien välillä, mutta siinä vaiheessa kun olisi pitänyt lähteä kävelemään takaisin koululle pakkanen alkoikin tuntua ihan ylivoimaiselta ja tässä sitä ollaan. No, onpahan aikaa rustata tämä postaus, ja sitten katsoa The Vampire Diariesin uusin jakso, joka on itse asiassa sarjan sadas jakso. Jännää.

Olen lähiaikoina valokuvannut harmittavan vähän, varsinkaan kameralla. Puhelimeni kamera on melkein yhtä hyvä kuin digikameranikin ja sitä paitsi, puhelimella otetut kuvat latautuvat koneelle automaattisesti Dropboxin kautta. Nytkin minulla meni ikuisuus etsiä kameraani sopiva usb-piuha, muunkokoisia oli vaikka millä mitalla mutta juuri niitä oikeankokoisia oli vain yksi ja sekin aika hyvässä piilossa.

Halusin kuitenkin räpsäistä kuvan löydöksestäni Asoksen verkkokaupasta. Olisin tämän supersöpön paidan ja yksien harmaiden legginsien lisäksi ostanut vaikka mitä ihania Primarkin vaatteita, mutta niitä ei tietenkään toimiteta Suomeen.

Eikö olekin söpö :3

Pakkanen on saanut hiukseni taas niin järkyttävän sähköisiksi (varsinkin kun vielä käytän niin paljon villa/neulepaitoja tällä säällä), että on ollut pakko ruveta pitämään hiuksia kiinni paljon useammin kuin yleensä. Nytkin minulla on ollut letit kahtena päivänä putkeen, eilen yksi toisella sivulla ja nyt kahdet ^^

Instakuva, yllättäen.

2 kommenttia: