keskiviikko 3. lokakuuta 2012

That's just who I am this week

Lähiaikoina vähän väliä tulee mietittyä, että miksi ihmeessä minä edes yritän väkertää kaikkia hienompia ja monimutkaisempia kynsiä, kun suurin osa niistä menee kuitenkin mönkään. No, viimeviikkoisesta onnistuneesta liukuvärjäyskokeilusta innostuneena ajattelin kokeilla tänään uudestaan - ihan kivalta nuo kauempaa katsottuna näyttävät (ja suht hyviltä noissa kuvissakin), mutta huh miten epätasaisesti nuo lakat menivät.


 

Alempi lakka eli Wet'n'Wildin Hannah Pinktana ei oikein erotu ja pinkki Lumene Natural Coden Little Devil taas ei oikein ollut paras valinta tähän, muttei nyt muutakaan tähän sopivaa pinkkiä ollut siihen piti tyytyä.

Ja kun pihalle kameran kanssa kuvailemaan päädyin niin ajattelin samalla räpsiä pari kuvaa uudesta talvitakistani, johon olen ihan rakastunut... Päätin jo alkusyksystä, että täksi talveksi haluan parkamallisen talvitakin ja Cubukselta tuo löytyi, juuri sellainen kuin etsinkin.


Sitten kun vielä löytäisi jostain ne täydelliset talvikengät... Viimetalviset vielä muuten menisivät (ja ovat edelleen maailman kauneimmat saappaat/nilkkurit), mutta niiden koroilla ei oikein autoa ajella, joten pitäisi löytää jotkut vähän matalammat, kiilakorkoiset tai tasapohjaiset vielä lisäksi. Kovasti olen jo katsellut, mutta kenkäkaupoissa ei vielä oikein tahdo löytyä muita kuin syyssaappaita vielä.

Autolla ajamisesta puheen ollen, voitteko kuvitella, kuinka turhauttavaa on katsella pihassa nököttävää söpönväristä Opel Vectraa, jolla en vielä puoleentoista kuukauteen (ainakaan, toivotaan ettei kovin pitkälle kortin saaminen veny) pääse ajelemaan? Viime viikolla kun se tuli ja syntymäpäiväni ovat vasta marraskuun puolessa välissä. Miksi, miksi olen syntynyt ihan loppuvuodesta?

2 kommenttia:

 1. haluan autooonn! ei ole reilua tämä, toisaalt itelläki vielä kortin saamiin hamassa tulevaisuudessa mut siltii!

  ja kivat kynnet, ite ku osais ees tollaset värkätä mut jo pelkkä yksväriin kynsilakkaki menee ihan ryttyyy ku oon malttamaton enkä jaksa odottaa :s

  + ihana takki, haluisin kans uuden talvitakin mutten kehtaa pyytää rahaa moiseen, koska viime talvena vasta sain... muttakun muttakun se ei oo kiva enää :'d miks takeille aina käy näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack ^^ miekin oon kyllä mestari ruttaamaan ja kolhimaan kynsiä, oon vähän liian kärsimätön aina :'D Nyt taas yksi kynsi ihan muhkurainen, kun osuin sen kanssa vaikka mihin lakan kuivuessa...

   Mie taas en aluksi edes aatellut tarvivani uutta takkia tälle talvelle, mutta äiti ilmoitti että entinen on niin kamalassa kunnossa, että tarvitsen uuden. Tuo on kyllä ihana, en jaksaisi odottaa että on tarpeeksi kylmä sää tuon käyttämiseen : D

   Poista