sunnuntai 9. syyskuuta 2012

A movie script ending

Enkun yo-kuuntelu on huomenna ja koska en aikaisemmin ollut sitä sen kummemmin stressannut/mitään, pari viimeistä päivää onkin sitten hermostuttanut sen takia oikein kunnolla. En voi muuta kuin tehdä parhaani, mutta on todennäköistä, että loppujen lopuksi olen kuitenkin ainakin vähäsen pettynyt itseeni.

Enkun kirjallinen osa (joka on viikon päästä maanantaina) ei stressaa niin paljoa, olen kuitenkin harjoitellut enemmän kuin osasin odottaa ja osaan mielestäni ihan tarpeeksi hyvin, kunhan tässä vielä muutaman jutun kertaan.

En ole tällä viikolla saanut tehtyä oikein muuta mainitsemisen arvoista, kuin katsonut elokuvia, kun olin kipeäkin ja parina päivänä koulusta pois - mitä muutakaan siis tehdä?

Tiistaina sain katsottua ensin kauan metsästämäni ja sitten liian kauan dvd-hyllyssäni odotelleen Rocky Horror Picture Shown. Se oli oikeastaan juuri sellainen kuin odotinkin sen olevan - kummallinen ja häiriintynyt. Plus mahtava soundtrack. Hahmoista tykästyin eniten Magentaan ja Columbiaan. Professori Frank N. Furter aiheutti vähän ristiriitaisia tunteita - en ole ikinä pitänyt Tim Currysta erityisemmin näyttelijänä (päällimmäisenä tulee aina mieleen Scary Moviet, ugh), mutta rooliinsa hän kyllä sopi tässä hyvin, ei moni tuohon pysty uskottavasti. Mutta maineensa arvoinen kulttileffa kyllä.


Eilen poikaystäväni toi mukanansa videovuokraamosta komedian nimeltä Pelimiehen painajainen (Ghosts of Girlfriends Past), joka osoittautui vähän hämmentäväksi versioksi Charles Dickensin Saiturin joulusta. Olihan se ihan hauska, mutta kuten voi arvata, juoni oli aika ennalta-arvattava, eikä leffa mitään tunteita herättänyt, ehkä vain ärsyyntymistä päähenkilö Connor Meadin tavan kohdella naisia takia.

Sen jälkeen päädyttiin katsomaan Notting Hill - ja se ei kyllä petä koskaan ♥ Paras romanttinen elokuva ikinä, hauskakin vielä. En ollut muistanut, että tuota katsoessa saa nauraa niin paljon.


Tänään aloimme aamupäivällä sattumalta katsomaan TV5:ltä teinileffaa nimeltä Love Wrecked, joka olisi ehkä ollut parempi jättää katsomatta. Kesätyöpaikka hienossa hotelissa, friendzonetettu koiranpentusilmäinen paras ystävä, romanssi kuuman rocktsaran kanssa, kiusaava ja ilkeä pahistyttö... Voitte kuvitella.

2 kommenttia:

 1. Mullakin oli enkun kuuntelu tänään - yllätyin siitä miten helppo se oli vaikka avoimet ei menneetkään ihan täydellisesti. Varsinkaan kun otetaan huomioon, että meillä oli viallinen cd josta puuttui se viimeinen pätkä ja ne loppuläpinät kokonaan, way to go!
  Mutta niin, tsemppiä kirjalliseen :) Toisaalta ei jaksaisi odottaa kokonaista viikkoa siihen, haluaisi jo päästä purkamaan kaiken osaamisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, onnea sullekin siihen : )

   Alkaa kyllä joo olla vähän sellainen levoton ja kärsimätön olo, haluaisi jo päästä kirjoittelemaan.

   Mie en ole vielä edes uskaltanut mennä nettiin katselemaan monivalintojen oikeita vastauksia, kun nyt on sellainen tyytyväinen olo ja tuntuu että ne saattoivat mennä jopa ihan jees, enkä halua masentaa itseäni : D

   Poista