keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

You've made it crystal clear, you are a chandelier

Movie Mondayn viime viikon haasteessa kysyttiin: Pidätkö listaa katsomistasi elokuvista? Ja jos niin miten? Muistivihko, päiväkirja, nettisivusto yms.? Miten tarkasti pidät kirjaa katsomistasi elokuvista, laitatko ylös katsomispäivän ja -seuran, annatko tähtiä jne. vai laitatko muistiin vain leffan nimen?

Kaikki näkemäni elokuvat yritän parhaani mukaan saada Jinni-profiiliini (olisi muuten kiva saada lisää seurattavia ja seuraajia, vink vink), ehkä osa vuosia sitten nähdyistä tms. on unohtunut, mutta niitäkin lisäilen sitä mukaan, kun satun löytämään tai muistamaan. Katsomispäivistä - tai edes vuosista - on siis aika hankala pitää lukua... Arvosana kaikille leffoille tuolla pitää laittaa, eli ne löytyy, ja välillä lisäilen ihan kunnon arvostelunkin. Niin, ja elokuvien lisäksi tuolta löytyy myös seuraamani tv-sarjat.

Elokuvateatterissa käynneistä kuitenkin nykyään tulee aika tarkkaa lukua pidettyä, nimittäin kaikki elokuvalippuni löytyvän huoneeni toisesta ovesta. Vuosilta 2008 ja 2009 ihan kaikki eivät taida olla tallella, mutta 2010 eteenpäin kaikki löytyvät tuosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti